Naslovnica Showbiz Zvijezde

Zanosna mama Monika Kravić Mamić na bazenu sa suprugom

Nakon što je prije godinu i pol rodila sina Josipa, supruga Mamićeva sina Marija još ne razmišlja o povratku na male ekrane.
19. kolovoza 2010. u 16:06 21 komentara 3929 prikaza
\'Krava00_nnn_sce_190810\'
Foto: Robert Gašpert/Stars \'

Iako se rijetko odvaja od sina jedinca, Monika Kravić Mamić ovog je ljeta, čini se, "ukrala" nekoliko dana samo za sebe i supruga Marija, s kojim se proteklog tjedna odmarala u jednome dubrovačkom hotelu, a snimio ih je fotoreporter magazina Stars. Bračni se par, umjesto na bučnoj plaži, radije izležavao pokraj bazena na terasi luksuznog hotela.

Iako je Monika izgledala zanosno, njezin suprug više je bio posvećen čitanju dnevnog tiska nego svojoj atraktivnoj supruzi kojoj očito gode obiteljski život i majčinstvo. Voditeljica Nove TV prije odlaska na rodiljski dopust izjavila je da će se jednog dana sigurno vratiti na posao, no sudeći prema fotografijama, to neće biti tako skoro. Iako joj, kaže, nedostaje bezbrižnost života koju je prije imala, Monika je zasigurno našla čime će taj nedostatak nadomjestiti.

– Iz ove perspektive vidim da sam živjela bez brige i pameti, bez obzira na sve probleme u životu koje sam tada možda imala, a možda i nisam. Lijepo je bilo imati mozak na paši, to sada nikako ne mogu, ni noću, ni danju, ni kad sam daleko od svog sina, ni kad spava – jednostavno nikad. Da mi je samo jedan dan u mjesecu imati mozak na paši, to bi bilo sjajno – izjavila je Monika koja, čini se, u majčinstvu mnogo više nego na poslu pokušava iskoristiti svoje intelektualne sposobnosti. Nakon odmora sa suprugom na kojem je, nadamo se, bila bezbrižna, Monika se vratila svojoj zagrebačkoj svakodnevici.

Elipso

  • -obrisani-:

    Tko o cemu, krava o paši.

  • -obrisani-:

    uhm baš je \"zanosna\".za odoka 50 bucks.. ja ka ti novine preuzme olajav rubrika, iu sezoni kiselih krastavaca...

  • U srcu:

    dali ona sad troši novce što je obitelj mamić zaradfila uz pomoć brune marića