Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje godine

Zanosna Jessica Alba potvrdila da uskoro želi još jedno dijete

jessica
Pixsell
07.05.2010.
u 21:01

– Osobe koje posvajaju djecu trajna su mi inspiracija. Mislim da bi to trebali učiniti svi koji su u financijskoj mogućnosti. Ja svakako hoću – poručila je Alba.

Američka glumica Jessica Alba (29) izjavila je kako je spremna roditi još jedno dijete. Njezina kći Honor Marie, kojoj je malo manje od dvije godine, željno iščekuje brata ili sestru.

– Osjećam da bih to trebala brzo napraviti – izjavila je zvijezda “Sin Cityja” koja je u braku s filmskim producentom Cashom Warrenom. Jessica je potvrdila da želi imati više od dvoje djece, a poput ostalih hollywoodskih zvijezda, ni nju nije mimoišla trendovska priča o posvajanju.

– Osobe koje posvajaju djecu trajna su mi inspiracija. Mislim da bi to trebali učiniti svi koji su u financijskoj mogućnosti. Ja svakako hoću – poručila je Alba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije