Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila i je li se udebljala

Žanamari objavila seksi fotku u badiću, obožavatelji van sebe: 'Ženo, ti si vrh'

Foto: Instagram
1/4
06.05.2020.
u 20:29

Pjevačica kaže da je tijekom zadnjh tjedana u izolaciji naučila svašta ali i da je pojela puno čokolade...

Našoj pjevačici Žanamari Perčić vrijeme u izolaciji bilo je dobra škola i otkrila je koje je to vještine svladala u zadnjih mjesec dana, ali otkrila je i je li joj se ovo vrijeme provedeno kod kuće odrazilo na kilaži.

- U ovoj izolaciji sam... naučila napraviti gel nokte i ofarbati si kosu... zamijenila dan za noć... napravila novu pjesmu i spot #APOKALIPSA... trenkala po kući... popila vitamina za 6 života... sprijateljila se s ljudima iz cijelog svijeta... pojela galon čokolade, al’ nekim čudom se nisam udebljala... pogledala kompletan @ozark @loveisland #toohottohandle @loveisblindnetflix ... navukla se na @deezer ... šetala šumama i gorama više nego ikad u životu... naučila bar 10 novih igara s Gaby... uvjerila se po milijunti put da imam najboljeg muža na svijetu... istražila i pronašla neke nove online poslovne prilike... Uglavnom svega pomalo, ali život definitivno više neće biti isti. Na nama je hoćemo li iz ovog izaći jači, pametniji i suosjećajniji ili ćemo dozvoliti da nas uništi psihofizički.  Ja biram ovo prvo! Nema predaje - napisala je Žanamari Perčić. Njezina objava izazvala je golemu pozornost obožavatelja koji su je zasuli komplimentima. 'Ženo, ti si vrh', 'Goriš', 'Nema bolje i ljepše', 'Predivna si', samo su neki od komentara ispod fotografije.

1/7

U intervju koji nam je nedavno dala rekla je kako je kod kuće sebi napravila fitness kutak i svaki dan je vježbala i bila joj je to dobra terapija za tijelo i dušu. - Uvijek sam na trening išla u teretanu jer me okolina puna ljudi nabrijanih na fitness i zdrav život motivira, a kući mi se teže motivirati. Dodajte na to još trenutnu neizvjesnu situaciju i dosta lako mogu proći tjedni, a da se niste pokrenuli. Odlučila sam to sebi ne dozvoliti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Pogledajte najbolje trenutke s virtualne dodjele Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

AD
adminidiotbroj1
02:54 07.05.2020.

Je strasna je samo tako

Avatar ucjena
ucjena
07:22 07.05.2020.

U 5 h pročitao i ao u nesvjest, sad se probudim i evo, nije se presvukla ni skinula!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije