Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Žanamari na fotografiji grudi prekrila samo biserima, pratitelji: 'Ovo je savršenstvo'

Foto: Instagram
1/33
13.10.2023.
u 13:47

Žanamari je pozirala je na kamenu s pogledom na more, a na sebi je imala poseban outfit. Traperice širokog kroja ostavila je blago raskopčanima, a na njih je kombinirala bež grudnjak preko kojeg je odjenula top od bisera.

Pjevačica Žanamari Perčić (42) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli različite fotografije među kojima i one na kojima trenira, ali i na kojima pokazuje rezultate napornih treninga. Ovoga puta Žanamari je pozirala je na kamenu s pogledom na more, a na sebi je imala poseban outfit. Traperice širokog kroja ostavila je blago raskopčanima, a na njih je kombinirala bež grudnjak preko kojeg je odjenula top od bisera. Pjevačica je na fotografiji pozirala u sumrak, a svoj pogled je uputila prema suncu. Sunčeve zrake posebno su istaknule njezin ravan trbuh na kojem se isticao i pirsing. 

Uz pjevačica nije nosila nikakve cipele, a šminkom je naglasila svoju prirodnu ljepotu. Ljepotu  ovih kadrova zamijetili su i njezini pratitelji koji su joj uputili brojne komplimente.

"Predivna" napisala joj je u komentaru Neda Parmać, "Wow" nadovezala se Ecija Ivušić, a svoju pohvalu ostavila je i Pamela Ramljak "Super je".

"Ovo je savršenstvo", "Uvijek goriš", "Volim ovu tvoju vibru", "Definicija najbolje verzije sebe", pisali su joj drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Podsjetimo, Žanamari svoj ravan trbuh i figuru može isticati zahvaljujući napornim treninzima i puno boravka u teretani. Perčić je jednom prilikom priznala kako ne izlazi iz teretane. 

 - Zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa - rekla je pjevačica u jednoj televizijskoj emisiji zašto joj je trening važan. 

VEZANI ČLANCI

Žanamari na Instagramu prati preko 200 tisuća ljudi, a ona ih redovno časti svojim izazovnim fotografijama i hvali se svojom figurom.

Osim toga, Perčić se preko ljeta često moglo vidjeti u izdanjima za plažu. Jednom prilikom je tako pozirala u morskom plićaku, a za ovaj fotošuting odabrala je crveni dvodijelni kupaći kostim kojim je već jednom raspametila svoje pratitelje. Žanamari je na plaži nosila i sunčane naočale, a kosu je splela u pletenicu. U zavodljivim pozama istaknula je svoje utrenirane obline, a istaknula je i da je zbog uživanja u moru skoro propustila trening. Pratitelji su joj uputila brojne komplimente. ''Krojen po tebi'', ''Goriiiš'', ''Uvijek predivna'', ''Kako si zgodna'', pisali su joj.

VIDEO Anđa Marić otkrila da su je vodili na duhovnu obnovu kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije