Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Žana Štrbac: Ronila sam suze svaki dan zbog sina na Farmi

– Nikad nisam odustala od sina i svim snagama ću se boriti da mi se ponovno vrati – poručila je voditeljica “Nove love” koja je, ističe, sve svoje najbliže prijatelje upoznala s činjenicom da je majka
08. svibnja 2010. u 20:05 4 komentara 43 prikaza
žana
Foto: Anto Magzan/Pixsell

Nakon prve prospavane noći izvan seoskog imanja, Žana Štrbac i dalje malo priča o “Farmi”. Sve zanima zašto je prešutjela da je majka petogodišnjeg djeteta koji trenutačno živi s ocem u Vinkovcima.

– Čista je laž da sam ostavila dijete, to jednostavno nije točno. Ronila sam gotovo svaki dan suze zbog svog sina na “Farmi”, međutim to nikad nije bilo prikazano na televiziji – otkrila nam je Žana, koja je priznala da joj je jako teško pričati o cijeloj situaciji pogotovo što je stvorena klima o njoj kao lošoj majci.

– Napisano je mnogo neistine o meni, nitko ne spominje da je otac mog djeteta često bio nasilan prema meni. Novac koji sam poslala za sina, on je trošio na kocku i alkohol. Izmanipulirao je malog protiv mene, čak je izrezao moju glavu s naših zajedničkih slika – istaknula je bivša farmerica, koja tvrdi da je njezin bivši partner doslovce ukrao sina nakon što je jednom došao kod nje u posjet.

– Nikad nisam odustala od sina i svim snagama ću se boriti da mi se ponovno vrati – poručila je voditeljica “Nove love” koja je, ističe, sve svoje najbliže prijatelje upoznala s činjenicom da je majka.

Od polja do polica u 24 sata
Domaći proizvodi koji u najkraćem roku dolaze na police dućana kako bi mi imali svježe voće i povrće
 • Avatar arcanius
  arcanius:

  ne mogu a da ne primjetim da to jadno dijete, bez majke, ni jednom tokom sinoćnje emisije nije oslovila imenom a kamoli spolom...nrp: Moj sin.....stalno je govorila dijete, dijete, dijete....malo čudno za majku.... a i onaj vrag, Plečko, lijepo je ... prikaži još! rekao...da je njoj do djeteta ne bi se igrala u Farmi nego bi se borila za sina...

 • Avatar marela
  marela:

  Život piše priče dobre ili loše. Priča o tome kada otac napusti dijete se u našem društvu gotovo niti ne komentira ( njemu je to dopušteno), ali ako to majka napravi onda ona nije dobra majka. I onda na nju ... prikaži još!u svo drvlje i kamenje, a nitko se ne pita koji je pravi razlog zbog čega je to učinila ili je morala to učiniti. To što je Žana bila u Farmi i neka je, jer je na taj način zaradila nešto novca, koji će joj itekako biti potreban u životnoj borbi koja joj slijedi.

 • autoritet:

  LOL jadnica... zar joj netko vjeruje... valjda joj je bilo tak dobro da nije primjetila da su prošle već godine (vrijeme leti kad se zabavljaš)