Naslovnica Showbiz TV

Žana Štrbac druga je duelistica večerašnjeg dvoboja na Farmi

Prva duelistica Nikol Bulat za svoju je protivnicu odabrala Žanu Štrbac. Ostale farmerice nagađaju da će za dvoboj cure odabrati snagu kako ne bi morale učiti.
23. travnja 2010. u 14:00 5 komentara 9 prikaza
Zana Strbac 4

Kako je Branka Mutti od gledatelja dobila imunitet, prva duelistica Nikol Bulat morala je odabrati djevojku iz svog klana. Između Jelene, Sabine i Žane odabir je pao na Žanu.

- Što bude, bit će, odigrat ćemo to sportski - riječi su kojima je pjevačica najavila fer dvoboj koji ćemo gledati večeras. Navečer su Jelena i Sabina o dvoju raspravljale s Mutti, koja je presretna što su je gledatelji spasili dvoboja.

- Sigurno će ići na snagu, samo da ne moraju učiti. Žana nije učila još od Elle - zaključila je Jelena. Farmerkama je očito draže odmjeravati fizičku nego psihičku snagu.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Pretorian43:

    NovaTv sa ovakvim odvratnim likovima samo dodatno zagađuje medijski prostor Hrvatske. Znam da se u demokraciji ništa ne može zabranjivati, ali iz čisto mentalno-higijenskih razloga ovakve emisije kao i red carpet, magazin exclusive i sl. trebalo bi zakonom zabraniti. Ali ... prikaži još! gdje bi onda sve te jeftine droljice i razni homići u Hr. koji ne znaju i ne žele ništa drugo pošteno raditi, našli posla?

  • Ecce homo:

    Pretorian43 je POTPUNO u pravu! \"Kulturu\" nam kroje nedozrela balavurdija, koja pojma nema što bi trebala raditi. Za takve, kao gledatelje takvihe emisija, a tako i voditelje trabao bi se otvoriti novi TV kanal, racimo \"Kanal IQ ispod 20\", ili ... prikaži još!i \"Kanal - kad čujem kultura, lovim se za pištolj\".

  • bljesak:

    Od ovoga je neukusniji jedino HTV dnevnik.