Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Žana se napila na sajmu, ošamarila Jelenu i zatim povraćala po sobi

Pijana Žana Štrbac
Nova TV
28.04.2010.
u 17:18

- Povraćam, ljudi! - kratko je izustila, a Antonijo joj je prvi pritekao u pomoć. Međutim, rakija joj nije dala mira pa je još nekoliko puta povraćala u sobi.

Ovotjedne trgovkinje na "Farmi" bile su Jelena Bosančić i Žana Štrbac koje su se sa sajma vratile u poprilično dobrom raspoloženju. Joža je primijetio "kako se ruše od veselja jer su dobro trgovale" nakon što su se jedva iskrcale iz kočije.

- Dok smo bile na sajmu, ja sam ti malo popila, a inače uopće ne pijem, i mene ti je to izvrtjelo. Ja ti sada vidim dvije Sabine moje lijepe, a želim vidjeti samo jednu. Bilo nam je fenomenalno, prodali smo najviše do sada - ispričala je Žana farmerima dojmove sa sajma, a popijene rakijice nije brojala. Za razliku od od voditeljice "Nove, love", Jelena se pokazala malo otpornijom na alkohol, pa je rakija nije potpuno izbacila iz igre kao najbolju joj prijateljicu.

Bez obzira na to što su pijanu gazdaricu odveli u krevet, ona se nije smirila već je slučajno opalila šamar Jeleni koja joj je automatski uzvratila. Odmah su se pomirile, a Žani je ubrzo postajalo sve gore i gore.

- Ja ti svog dečka stvarno volim i valjda mi neće ovo zamjeriti, on je razuman čovjek! - pričala je Sabini koja ju je pokušavala smjestiti u krevet, no nakon samo nekoliko minuta je povratila.

- Povraćam, ljudi! - kratko je izustila, a Antonijo joj je prvi pritekao u pomoć. Međutim, rakija joj nije dala mira pa je još nekoliko puta povraćala u sobi.

Komentara 7

BI
bizzwizz05
21:12 28.04.2010.

povraćam i ja...

FA
fabry
12:50 29.04.2010.

Svasta......obrisali su mi komentar jer sam napisala da se meni povraca od VL. Nas zasipaju svakakvim smecem po VL kao da smo svi imbecili a kada im kazes otvoreno da su to oni onda ti izbrisu komentar. Jos jedanputa ponavljam VL sa ovakvim vjestima je samo dobar za rit brisat.

MO
morituriite
19:46 28.04.2010.

Na što li su novinari spali kad pišu o ovakvim glupostima i još to praktički stavljaju kao udarnu vijest! Jad i bijeda. Uostalom, po čemu ta \"Farma\" zaslužuje da je se uopće spomene?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije