Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet se vole

Zaljubljeni Sienna Miller i Jude Law na Barbadosu slavili rođendane

jude law, sienna miller
Foto: Pixsell
1/5
28.12.2009.
u 12:47

Sienna je na Karibe otputovala prije Božića s majkom Jo i prijateljima, a njezin sadašnji/bivši Jude pridružio joj se prije dva dana. Božić je slavio s bivšom suprugom glumicom Sadie Frost (44), od koje se rastao 2003. i s kojom ima troje djece.

Glumci Sienna Miller i Jude Law razišli su se prije četiri godine jer ju je on varao s dadiljom svoje djece. No ona stara “vrijeme liječi sve rane” i u ovoj se vezi pokazala točnom jer su sada, sve je izglednije, sve zaboravili i opet probudili svoju ljubav. Da su se pomirili New Yorkom, gdje glume na Broadwayju, šuška se već mjesec dana.

Druga šansa

Glasine su ušutkivali izjavama da su samo prijatelji. No fotografije sa zajedničkog odmora koji provode na Karibima dokazale su suprotno i istina je da su opet zajedno.

Sienna je na Karibe otputovala prije Božića s majkom Jo i prijateljima, a njezin sadašnji/bivši Jude pridružio joj se prije dva dana. Božić je slavio s bivšom suprugom glumicom Sadie Frost (44), od koje se rastao 2003. i s kojom ima troje djece. Izvori bliski Judeu tvrde da je na sam blagdan obitelji obznanio da ovaj put sa Siennom misli ozbiljno, nakon čega je pokupio kćer Iris (9) i sinove Rudyja (7) i Raffertyja (13) te odletio k dragoj na Barbados.

Par izgleda sretno i opušteno, baš kao u stara dobra vremena, kad su bili proglašeni zlatnim britanskim parom. Guštaju u moru i suncu koje hrani njihovu strast, a zajedno slave i rođendane. Sienna je jučer proslavila 28., a danas se tek sprema fešta za Judeov 37. rođendan.

Suđeni jedno drugom

A pomirenje kao da im je bilo suđeno jer otkada su raskinuli 2005. nije im išlo najbolje. Sienna je poznatija nego po glumi bila po romansi s oženjenim Balthazarom Gettyjem koji se vratio supruzi. A Jude je ostvario neke uloge kao i ovu u novom “Sherlocku Holmesu”, no i to je zasjenila afera s manekenkom Samanthom Burke koja mu je rodila kćer Sophie.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije