Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga prilika

Zaljubljeni Nina Badrić i Bernard Krasnić ljubili se nasred ulice

badrić
Nel Pavletić
05.05.2010.
u 11:50

Nakon što su se ljubili na Gibinom koncertu, fotografi časopisa Stars snimili su ih kako skupa piju kavu, nakon čega su se grlili i ljubili na cesti. Nisu ih smetale kamere fotografa.

Čini se da je vrijeme samovanja koristilo Nini Badrić i Bernardu Krasniću, pa su još donedavno "nepremostive razlike'"zasjenili jaki osjećaji. Više se ne ustručavaju grliti i ljubiti nasred ulice. Nakon što su uhvaćeni kako se grle na Gibonnijevom koncertu, sada su snimljeni kako izmjenjuju nježnosti usred bijela dana.

Fotografi časopisa Stars snimili su ih kako skupa piju kavu, nakon čega su se grlili i ljubili na cesti. Nisu ih smetale kamere fotografa. Nina nikad nije krila da se sastaje i čuje s bivšim suprugom, a na upite jesu li opet zajedno, zagonetno je i dvosmisleno odgovarala kako vjeruje u pozitivan ishod njihove priče.

Ključne riječi

Komentara 9

ČO
čombe
12:19 05.05.2010.

E Nina, Nina ...

BU
Buntovnica
14:12 05.05.2010.

Meni je taj njen klinac toliko BLJAX da mi se okrene želudac kada ga vidim. Kao neki teenager s prištevima. Ma užas. Ne kužim kaj to Nini treba, ona je žena sa stilom. A možda joj treba financijer... to bi.. to bi jedino objasnilo slijepu ljubav

HE
heather
15:20 05.05.2010.

izgleda ko klinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije