Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija

Zaljubljena Severina pjevala svom dečku

Jole
Tomislav Miletić/Pixsell
09.12.2009.
u 16:09

Jole pred brojnim prijateljima predstavio novi album “Odijelo”, a kraljica plesnog podija bila je bivša pjevačica Magazina Jelena Rozga, koja je svojim plesom “poslala” HTV-ovim producentima molbu za sljedeću sezonu “Plesa sa zvijezdama”.

Splitski pjevač Joško Čagalj Jole pokazao je na promociji novog albuma “Odijelo” u zagrebačkom restoranu K pivovari zašto nosi titulu najvećeg zabavljača domaće estrade. Jole na promociji nije štedio glas, brinuo se za atmosferu, a brojne goste koji su došli na promociju uveseljavao je pjesmama s novog albuma.

Kraljica plesnog podija bila je bivša pjevačica Magazina Jelena Rozga, koja je svojim plesom “poslala” HTV-ovim producentima molbu za sljedeću sezonu “Plesa sa zvijezdama”

– Izuzetno sam zadovoljan promocijom moga novog albuma, sve je prošlo u najboljem redu. Bilo je zabavno, baš kako sam priželjkivao. Moji su se prijatelji sjajno zabavili i vjerujem da su svi uživali – ponosno je rekao Jole, koji je jako zadovoljan ekipom koja je radila na njegovu petom albumu.

Cijelu je priču je dodatno “začinila” Severina, koja je potkraj promocije došla u pratnji dečka Slavka Šajinovića.

Sjajno raspoloženu Severinu nije dugo trebalo nagovarati da se prihvati mikrofona, a najdojmljivija je bila njezina izvedba Mišina evergrina “Ako me ostaviš”, za čije je izvedbe stalno pogledavala prema svom dečku Slavku, s kojim je nedavno bila u Parizu. Par se namjerava uskoro useliti u zajednički dom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije