Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE-NEĆE

Zakon i red: Odjel za žrtve recesije

09.04.2009.
u 17:43

Najpopularnija od brojnih serija koje Dick Wolf producira pod zajedničkim nazivnikom "Law and Order" mogla bi ostati bez svojih glavnih likova. Detektivi Eliott Stabler (Christopher Meloni) i Olivia Benson (Margiska Hargitay, koja je za tu ulogu osvojila Emmy i Zlatni globus) bit će zamijenjeni drugima ako to dvoje glavnih glumaca nastavi inzistirati na većim honorarima.

Meloni i Hargitay su među najbolje plaćenim TV-detektivima, dobivaju po oko 350.000 dolara po epizodi (kojih u sezoni ima 20), ali po ugovoru im slijede i povišice, za koje u recesijskoj klimi producentima više nije lako odvojiti novce. Kad u svibnju isteknu ugovori dvoje glavnih zvijezda serije, možda se producenti ipak odluče za nove i jeftinije glumce.

Naravno, pitanje je hoće li nova lica moći zadržati pozornost gledatelja na razini od 10,5 milijuna gledatelja po epizodi, koja "SVU" čini najgledanijom serijom NBC-a i za koju je s Dickom Wolfom nedavno potpisan ugovor i za 11. sezonu (trenutačno se snima deseta). Jedan od šefova konkurentskih mreža je, pod uvjetom anominnosti, rekao da smatra da ipak neće doći do nikakvih promjena:

- Bilo bi vrlo teško prekrojiti seriju bez njih dvoje, a već su mijenjali i termin prikazivanja. No sumnjam da će oni otići, jer u ovoj ekonomskoj klimi malo bi tko odustao od sedam milijuna dolara na godinu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije