Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava

Zajedno proslavimo 439. rođendan grada Karlovca

19.06.2018.
u 14:18

Za dugih 439. godina pripremili smo bogat program u kojem svatko može pronaći nešto za sebe, od kazališnih predstava, glazbenih točaka, Međunarodnog festivala folklora do Međunarodne ljetne škole gitare, KAKAFE kazališnog festivala, Flautističke akademije.

Ovogodišnja proslava 439. rođendana grada Karlovca započinje već u subotu, 23. lipnja s tradicionalnim Ivanjskim krijesom, tradicijom starom i preko 200 godina, a svoje snage i sposobnosti ponovno će odmjeriti dvije gradske četvrti Banija i Gaza.

Nakon što pobjedi bolji, svi zajedno zabavit ćemo se uz nove i stare hitove Crvene jabuke. Koncert će se po prvi puta održati na Banijanskom mostu. Vjerujemo kako će to biti poseban doživljaj za sve Karlovčane i drage goste. Za dugih 439. godina pripremili smo bogat program u kojem svatko može pronaći nešto za sebe, od kazališnih predstava, glazbenih točaka, Međunarodnog festivala folklora do Međunarodne ljetne škole gitare, KAKAFE kazališnog festivala, Flautističke akademije.

Uoči samog rođendana cijeli tjedan će se održavati dnevni boravak na Trgu bana Jelačića s brojnim aktivnostima, dok će na velikoj pozornici 11. srpnja biti Tram 11, a 12. srpnja Divlje jagode. Proslava završava tradicionalnim rođendanskim balom, za koji su prijave u tijeku ( http://bal.karlovac.hr ), te koncertom popularnog Massima. Značaj ove manifestacije prepoznala je i kompanija HEINEKEN Hrvatska koja je sa svojim brendom Karlovačko i ove godine ponosan sponzor manifestacije, a od ove godine pridružila nam se i PPK karlovačka mesna industrija.

Kompletan program s definiranim mjestom i vremenom događanja kao i mogućnošću navigacije možete pronaći putem aplikacije KAmo? (kamo.karlovac.hr) . Vidimo se u Karlovcu od 23. lipnja do 13 srpnja !

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije