Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuništive

Zajedno imaju 146 godina a partijaju kao da su u dvadesetima

Kate Moss
Foto: Instagram
1/4
29.10.2016.
u 13:21

Naomi Campbell, Kate Moss i Madonna zatulumarile su do jutra u jednom londonskom klubu i prekršile sva pravila odijevanja ovog kluba

Ni Kate Moss (42) ni Naomi Campbell (46) a niti Madonna (58) više nisu u cvjetu mladosti, ali to ih ne sprečava da se zabavljaju kao nikad dosad. Dva nekada najuspješnija modela svijeta i pop kraljica u Londonu su zatulumarile do jutra u klubu Mark’s in Mayfair gdje je modni stilist Edward Enninful imao proslavu. 

Da su još uvijek jednako drske i odvažne kao kad su u mladim danima haračile klubovima Madonna i Kate su pokazale samim time što nisu poštivale pravila kluba kada je dress code u pitanju i koji zabranjuje kožu, traper i nije poželjno da se vidi previše koža niti da atributi budu istaknuti. Ali u klubu su pogledali kroz prste Madonni koja je prekršila gotovo sva navedena pravila odijevanja. 

 

 

Best Seat in the House! Mert &Marcus Exhibition @phillipsauction 📷📸📹🎥🇬🇧

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

Working my Moschino! 🎈with Mert and Marcus @phillipsauction 🎉🎉🎉🎉🎉💘al

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije