Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočaranje

Zajednički nastup The Bossa i McCartneyja prekinula policija

'Bruce Springsteen performs at the Hard Rock Calling music festival in Hyde Park, London. Photo: Press Association/Pixsell'
'Lewis WhyldPress Association/Pix'
16.07.2012.
u 21:18

– Engleski policajci vjerojatno su jedine osobe na svijetu koje ne žele čuti Springsteena i McCartneyja zajedno – napisao je Bruceov gitarist Steven Van Zandt na Twitteru

– Čekao sam pedeset godina na ovo – uzviknuo je Bruce Springsteen kad mu se na pozornici u londonskom Hyde Parku na subotnjem koncertu pridružio Paul McCartney. Dvojica rock titana zapjevala su \"I Saw Her Standing There\" na oduševljenje 60.000 obožavatelja, no euforija je splasnula kad je na drugoj pjesmi \"Twist and Shout\" policija isključila struju, a The Boss je svoj troipolsatni spektakl morao završiti u tišini. U trenutku kad je pozvao Paula na pozornicu, Bruce je već prekoračio dopušteno vrijeme od pola sata. Naime, policija je odredila da koncert smije trajati do 22.30 sati zbog stanovnika kojima smeta buka. Ipak, najviše packi zbog prekidanja legendarnog dueta dobili su predstavnici zakona.

– Engleski policajci vjerojatno su jedine osobe na svijetu koje ne žele čuti Springsteena i McCartneyja zajedno – napisao je Bruceov gitarist Steven Van Zandt na Twitteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije