Naslovnica Showbiz Zvijezde

Zagreb dobio i drugi koncert Bajage i instruktora

Prvi koncert odmah su rasprodali te su organizatori publici darovali i reprizu - u subotu 21. 11. 2009. godine u KC Dražen Petrović grupa će održati i dodatni koncert.
09. studenoga 2009. u 08:40 3 komentara 121 prikaza
bajaga

Zbog velikog interesa publike, Bajaga i instruktori održat će dodatni koncert u Zagrebu. Dan nakon prvog, točnije u subotu 21. 11. 2009. godine ponovno će zasvirati u dvorani KC Dražen Petrović. 

Naime, u povodu svoje velike godišnjice kojom se obilježava 25 godina otkad su prvi put zasvirali u zagrebačkom Kulušiću, grupa Bajaga i instruktori odlučili su se vratiti u Zagreb. Prvi koncert odmah su rasprodali te su organizatori publici darovali i reprizu. Ulaznice za koncert već su u prodaji, po cijeni od 150 kuna, a na dan koncerta 180 kuna. Na zagrebačka svirka Bajage i instruktora zapravo je humanitarna akcija za pomoć zagrebačkom Centru za rehabilitaciju Silver, koji se bavi pojednostavljivanjem svakodnevnog života slijepih osoba te osoba s drugim oblicima invaliditeta. Tim je povodom organizirana humanitarna akcija i nagradna igra.
Naime, u pet tjedana, počevši od 16. studenoga, organizatori će dijeliti pet puta po deset ulaznica, odnosno deset ulaznica tjedno. U nagradnoj igri može se sudjelovati slanjem SMS-a sa sadržajem "BAJAGA" na broj 67028. Cijena jednog SMS-a je 6,10 kuna, a cjelokupni prihod bit će doniran centru Silver.


 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • -obrisani-:

    Kolika je ne želja nego \" žudnja \"za majčicom Srbijom po ko zna već koji put kada Srpski muzičari sviraju po Hrvatskoj ponovo vidimo u slučaju \" Bajaga \", međutim za razliku od ustaša koji pljuju po uglavnom Hrvaticama kad ... prikaži još! održavaju koncerte po Srbiji , mi četnici nećemo Bajagu zbog ovog nazivati hrvatskim pederom ili prostitutkom, nego ćemo to jednostavno to shvatiti kao večitu nostalgiju Hrvatica za Srbima koja će biti večna i večita !

  • santorini31:

    ma \"cajke\"su zakon! :)hehehe

  • maraton:

    Bravo, a prvi koncert je bija u Kninu 90-tih.Ko nas zavadi?