Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena poslastica

Zagreb dobio i drugi koncert Bajage i instruktora

bajaga
09.11.2009.
u 08:40

Prvi koncert odmah su rasprodali te su organizatori publici darovali i reprizu - u subotu 21. 11. 2009. godine u KC Dražen Petrović grupa će održati i dodatni koncert.

Zbog velikog interesa publike, Bajaga i instruktori održat će dodatni koncert u Zagrebu. Dan nakon prvog, točnije u subotu 21. 11. 2009. godine ponovno će zasvirati u dvorani KC Dražen Petrović. 

Naime, u povodu svoje velike godišnjice kojom se obilježava 25 godina otkad su prvi put zasvirali u zagrebačkom Kulušiću, grupa Bajaga i instruktori odlučili su se vratiti u Zagreb. Prvi koncert odmah su rasprodali te su organizatori publici darovali i reprizu. Ulaznice za koncert već su u prodaji, po cijeni od 150 kuna, a na dan koncerta 180 kuna. Na zagrebačka svirka Bajage i instruktora zapravo je humanitarna akcija za pomoć zagrebačkom Centru za rehabilitaciju Silver, koji se bavi pojednostavljivanjem svakodnevnog života slijepih osoba te osoba s drugim oblicima invaliditeta. Tim je povodom organizirana humanitarna akcija i nagradna igra.
Naime, u pet tjedana, počevši od 16. studenoga, organizatori će dijeliti pet puta po deset ulaznica, odnosno deset ulaznica tjedno. U nagradnoj igri može se sudjelovati slanjem SMS-a sa sadržajem "BAJAGA" na broj 67028. Cijena jednog SMS-a je 6,10 kuna, a cjelokupni prihod bit će doniran centru Silver.


 

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:59 09.11.2009.

Kolika je ne želja nego \" žudnja \"za majčicom Srbijom po ko zna već koji put kada Srpski muzičari sviraju po Hrvatskoj ponovo vidimo u slučaju \" Bajaga \", međutim za razliku od ustaša koji pljuju po uglavnom Hrvaticama kad održavaju koncerte po Srbiji , mi četnici nećemo Bajagu zbog ovog nazivati hrvatskim pederom ili prostitutkom, nego ćemo to jednostavno to shvatiti kao večitu nostalgiju Hrvatica za Srbima koja će biti večna i večita !

SA
santorini31
09:07 09.11.2009.

ma \"cajke\"su zakon! :)hehehe

MA
maraton
09:08 09.11.2009.

Bravo, a prvi koncert je bija u Kninu 90-tih.Ko nas zavadi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije