Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit serija

Zaboravite na politiku, gledajte Milijarde

billions
Foto: BILLIONS © Showtime Networks Inc. All rights reserved.
1/9
15.03.2016.
u 16:40

Da moramo izabrati jednu seriju koja bi bila dostojanstven nasljednik 'Kuće od karata', to bi definitivno bila serija Milijarde (Billions) koja je na svjetlo dana izišla tek ove godine.

Ova Showtimeova uspješnica čiji se broj gledatelja udvostručuje sa svakom novom epizodom premijerno se prikazuje na Pickboxu. Zaboravite na stvarni svijet i politiku jer Milijarde pružaju daleko uzbudljiviju repliku stvarnosti.

 

Giamatti i Lewis dominiraju scenom

Milijarde u najvećoj mjeri na leđima nose dva holivudska miljenika. Jedan je Paul Giamatti (Stranputica, American Splendor), čovjek koji je osvojio Emmy, Zlatni globus, a bio je nominiran i za Oscara. Drugi je Damian Lewis, čovjek koji je oborio s nogu kao marinac Brody u Domovini i za to osvojio Emmy i Zlatni globus. Ako ste imuni na šarm ove dvojice, svejedno garantiramo da ćete uživati u inteligentnoj seriji o svijetu financija i bogatstvu koje se računa u moći.

 

Sve počinje rivalstvom

Iako je počelo kao tipična potjera tipa koji je na strani pravde za tipom koji je na strani kriminala, u Milijardama se svakom novom epizodom mijenjaju uloge. Često možemo vidjeti lice državnog tužitelja Chucka Rhoadesa ogrezlo u mržnji, a Bobbyja Axea Axelroda kako se simpatično razbacuje milijunima da bi pomogao potrebitima.

Ova odlična drama odvija se u srcu svijeta financija, na Wall Streetu, a njezini akteri egocentrici su kojima je najveća katastrofa pokleknuti pred svojim neprijateljem. A sve kreće tako da jedan od najmoćnijih njujorških odvjetnika nanjuši malverzacije inače perfektno organiziranog i utjecajnog kralja financijskog tržišta koji sigurno negdje ima mrlju. Chuck je spreman tražiti tu mrlju, prijetiti, inatiti se dok ne nađe slabu točku milijardera koji je nekom srećom preživio napad na blizance 11.9. i u međuvremenu se bezobrazno obogatio.

Ova dva čovjeka nisu simpatična, žude za moći, svoje suradnike tretiraju kao statiste, a sve u svrhu stjecanja više utjecaja i poštovanja.

 

Pretplatite se na Premium i Pickbox paket na godinu dana za samo 65 kn mjesečno i pratite najnovije serije na Pickboxu. Vrijeme do nove epizode omiljene serije skratite si čitanjem Premium sadržaja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije