Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaže glazbenika sele se s otoka u unutrašnjost zemlje

Zabava se vraća na kontinent

14.08.2014., Rogoznica - Jelena Rozga odrzala koncert na prepunoj rivi.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
19.08.2015.
u 12:00

Od 21. do 30. kolovoza na prostoru Športsko-rekreacijskog centra Korana uz pet pozornica dodana je i nova koja je zamišljena kao svojevrstan džuboks u kojem će posjetitelji od glazbenika moći naručiti svoju glazbenu želju

Glazbeni program ovogodišnjeg Špancirfesta održat će se na tri pozornice. Uz Stari grad, glavnu pozornicu festivala, koncerti će se održati i na pozornici na Trgu Miljenka Stančića i na novoj sceni – u Vili Bedeković. Za Stari grad i Vilu Bedeković potrebno je kupiti ulaznice, a program na Stančićevu trgu je besplatan.

Na pozornici Stari grad nastupaju: 21. kolovoza Mando Diao, Sara Renar i Gatuso, 22. kolovoza Bajaga i instruktori te Buđenje, 23. kolovoza Parov Stelar, Jonathan i Markiz, 28. kolovoza S.A.R.S. i Bad Copy, 29. kolovoza Edo Maajka, Dječaci i High5, a 30. kolovoza Dubioza kolektiv i Gogol Bordello

Na Trgu Miljenka Stančića besplatan program u petak 21. kolovoza otvorit će Nouvelle Vague, a zatvorit će ga 30. kolovoza Detour. Dana 22. kolovoza nastupit će i Pankrti, 23. kolovoza Džambo Aguševi Orchestra, 25. kolovoza Miroslav Evačić i Čardaš Blues Band, 26. kolovoza švedski Movits!, 28. kolovoza francuski Alžirac Rachid Taha...

Na pozornici Vile Bedeković nastupaju 21. kolovoza Maksim Mrvica, 22. kolovoza Rundek Cargo Trio, 23. kolovoza Massimo i Matija Dedić, 28. kolovoza Josipa Lisac i Trio, 29. kolovoza Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, 30. kolovoza Amira Medunjanin. Cijene vikend-ulaznice prvog vikenda festivala na ulazu iznosi 190 kn, a drugog vikenda festivala 140 kn. Cijena ulaznice za šest dana je 250 kn, a pojedinačne ulaznice po danima variraju od 60 do 140 kn, ovisno o datumu.

Od 21. do 30. kolovoza na prostoru Športsko-rekreacijskog centra Korana uz pet pozornica dodana je i nova koja je zamišljena kao svojevrstan džuboks u kojem će posjetitelji od glazbenika moći naručiti svoju glazbenu želju.

 Dane piva na glavnoj pozornici otvara Severina 21. kolovoza, Slavonske su lole 22. kolovoza, S.A.R.S. 23. kolovoza, Jole će publiku rasplesati 24. kolovoza. Uz Halida Bešlića pjevat će se 25. kolovoza, Jelena Rozga je 26. kolovoza, a Crvena jabuka 27. kolovoza. Posljednja tri dana rezervirana su za Ivana Zaka 28. kolovoza, Vucu 29. kolovoza i Magazin 30. kolovoza.

Dodatni sadržaji su degustacija studentskog piva Veleučilišta u Karlovcu i Dan otvorenih vrata pivovare u Karlovcu.

>>Mando Diao otvaraju ovogodišnji Špancirfest!

>>Odgođen koncert grupe Mando Diao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije