Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za život

Za tumor na mozgu Sheryl Crow krivi mobitel i često telefoniranje

Sheryl Crow
12.09.2012.
u 14:00

Pjevačica je otkrila javnosti da je prvi simptom bolesti bio gubitak pamćenja. Zbog tog je problema otišla na snimanje glave i doznala da ima benigni tumor na mozgu. Sheryl je samohrana majka dvojice dječaka, Wyatta i Levija.

Nakon što je dobila bitku s rakom dojke, Sheryl Crow otkrila je da ima tumor na mozgu. Za opaku bolest krivi mobitel. 

– Nijedan liječnik to neće potvrditi, ali znam da su tumor i mobitel povezani. Provodila sam sate i sate telefonirajući – rekla je američka pjevačica. 

Sheryl Crow otkrila je da je prvi simptom bolesti bio gubitak pamćenja. Zbog tog je problema otišla na snimanje glave i doznala da ima benigni tumor na mozgu.

Sheryl Crow je samohrana majka dvojice dječaka, Wyatta i Levija.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
17:54 12.09.2012.

Manite tumore, narod to ne zanima. Ta samo što nije stigao novi ajfoun 5!

CA
car099
21:00 12.09.2012.

to je već odavno poznato da mobiteli izazivaju tumore ako se puno koriste, pa svejedno hrpa ljudi stalno nešto mora pričati preko mobitela ...

DT
dturina
21:52 12.09.2012.

Da su mobiteli tako jaki uzročnik raka kako neki misle, nakon dvadesetak godina njihove masovne proliferacije pojavila bi se epidemija tumora na mozgu. Vjerujem da su u stanju pokrenuti tumore i ostale bolesti mozga tamo gdje postoji predispozicija, i općenito je pametno koristiti handsfree, pogotovo ako si rizična skupina (dugi razgovori, mlađi od 18 godina, već imao rak ili postoji rak u obitelji). Ja koristim bluetooth za sve razgovore dulje od par sekundi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije