Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestaju sijede

Koja je tajna frizure izbornika Nike Kovača?

niko kovač
Foto: Ivan Kralj/Pixsell
1/6
06.09.2014.
u 12:12

Usporedimo 
li fotografije, jasno je da njegove sijede svako malo nestanu

Nakon prijateljske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije s Ciprom zaljubljenici u sport i sportski novinari bavili su se raspravom tko je od mladih nogometaša briljirao, tko je zaslužio poziv u reprezentaciju, tko nije... Ostatak, a to je većinom ženska populacija, bavio se raspravom o imidžu izbornika Nike Kovača. Na prvenstvu u Brazilu brojni su članci ispisani o 43-godišnjem kormilaru naših nogometaša koji je po mnogim anketama izabran za jednog od najzgodnijih svjetskih izbornika. Iako djeluje kao da ne mari previše za izgled, Niko Kovač na svaku utakmicu stiže do zadnjeg detalja uglađen. Bilo je tako i u Puli na srazu s Ciprom, a ženskom oku nije moglo pobjeći i da se nešto neobično događa s njegovom kosom.

Opušteno ljeto
Tijekom ljetnih mjeseci izbornik je često iz Brela, gdje ima vikendicu, dolazio na Poljud pratiti utakmice Hajduka, frizura je bila u ležernijem izdanju pa su tako bile jasno vidljive i sijede vlasi. Bile su vidljive i u ponedjeljak kada je izbornik u Zagrebu održao konferenciju za medije. Tada se pojavio i s nešto dužom bradom u koju se šarmantno zavukla pokoja sijeda dlaka. Ali u četvrtak navečer brada je bila pomno obrijana, a sijede dlake u kosi nevidljive. Zato smo se bacili u malo istraživanje povijesti frizura Nike Kovača i zaključili da je očito spretno naučio kako gelom za kosu prekriti sijede vlasi. Na ovogodišnjem ljetnom odmoru, kada je imao opuštenu frizuru, i sijede vlasi bile su puno vidljivije, ali samo nekoliko tjedana prije, na prvenstvu u Brazilu, na svaku utakmicu je dolazio s frizurom na kojoj nije bilo traga sijedima.

Dok je još igrao nogomet, Niko je imao dužu kosu koju je na utakmicama s lica sklanjao gumicama oko glave. Zalizanu frizuru Niko “fura” već neko vrijeme, a time je još veću pozornost dao svom nosu na kojem je imao operativni zahvat.

Novi nos, novi šarm
Naime, šef hrvatske reprezentacije, kako potvrđuju i fotografije, napravio je korekciju nosa, a na taj korak odlučio se navodno još prije više od godinu dana. Kako se govori, Niko se na estetski zahvat odlučio ponajprije iz zdravstvenih razloga jer je zbog nepravilnog izbočenja na nosu imao problema sa sinusima i prohodnošću dišnih kanala, što za posljedicu može imati i jake glavobolje.

Dok neki muškarci možda i imaju poneki pokudan komentar na Nikinu operaciju, njegove mu obožavateljice baš ništa ne zamjeraju.

>>Primjećujete li sličnost? Naš izbornik Niko Kovač nalikuje holivudskom glumcu

Ključne riječi

Komentara 37

QU
queta
11:29 06.09.2014.

Izvrsna stručna analiza sportskih dosega hrvatske reprezentacije i nadasve studiozan osvrt na taktičke sposobnosti izbornika. Uz ovakav VL, Story nam ni ne treba

Avatar usainbolt
usainbolt
12:25 06.09.2014.

Bolje mu stoji bez gela ili voska ili što već koristi.

BA
balic
13:05 06.09.2014.

Boze cime se vi bavite ,umjesto radom politicara i njihovim "rezultatima" , nasim gospodarstvom,nezaposlenima, ekonomijom ,siromastvom gradjana,porezima, haracem nad haracima vi o sjedim kosama naseg izbornika... Pa sta je tu cudno da kosu farba,drugi si na celave glave presadjuju kosu.?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije