Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodno

Za prekrasnu manekenku i suprugu Johna Legenda mislili da je prostituka

Chrissy Teigen
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
1/7
15.07.2014.
u 09:04

- Suprug je boravio sa mnom u hotelu, a osoblje je prodalo novinama priču kako je John noć proveo s prostitutkom.

Supermodel i supruga Johna Legenda priznala je kako su ju jednom zamijenili za skupu prostitutku.

– Suprug je boravio sa mnom u hotelu, a osoblje je prodalo novinama priču kako je John noć proveo s prostitutkom. Barem su rekli da je bila otmjena – izjavila je Chrissy Teigen.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram

No, nije to njen jedini sramotni trenutak u životu. Poznatu manekenku su nedavno i uvrijedili na Instagramu. Jedan od korisnika te društvene mreže upitao ju je je li se udebljala nakon što je objavila jednu od svojih fotografija.

Da ju je to pitanje uvrijedilo vidjelo se iz odgovora koji je uslijedio od Chrissy:

– Iskreno, jeb... se svi. Zašto dijelim išta s takvima kao što ste vi? Kao da biste ikada u stvarnom životu nekom u lice rekli da se udebljao? Ne znam zašto sam uopće iznenađena. Moram se naviknuti na to sra... Nevjerojatno da me potpuni bezveznjaci imaju pravo kritizirati – zaključila je supruga glazbenika Johna Legenda.

>>Poznatu manekenku uvrijedili na Instagramu: Malo si se udebljala?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije