Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se komplimenti

Za njega ljeto nije gotovo! Ivan Pažanin podijelio fotografiju bez majice i pokazao isklesani torzo

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
16.09.2022.
u 07:00

Pomiriši more i osjeti nebo. Pusti dušu i duh da lete - napisao je u opisu objave i zaradio brojne lajkove i komplimente pratitelja. ''Tooo'', ''Lijepo, lijepo'', ''Uff'', ''Wow'', ''Divni Kornati'', ''Kod dupina si?'', samo je dio komentara.

Popularni chef Ivan Pažanin (37) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj je pozirao bez majice te pokazao svoj isklesani torzo i brojne tetovaže. Fotke su nastale na Kornatima, a Pažanin je pokazao kako za njega ljeto još uvijek nije gotovo.

- Pomiriši more i osjeti nebo. Pusti dušu i duh da lete - napisao je u opisu objave i zaradio brojne lajkove i komplimente pratitelja.

''Tooo'', ''Lijepo, lijepo'', ''Uff'', ''Wow'', ''Divni Kornati'', ''Kod dupina si?'', samo je dio komentara.

Pažanin je nedavno objavio slične fotografije, a tada je otkrio da odmara u Sukošanu. 

-Nazdravljam za moje prijatelje iz Sukošana, ali i za one falše. Drugo mjesto moje mladosti. Život je kratak da bi živjeli loše- napisao je Ivan uz crno- bijelu fotografiju na kojoj je pozirao na plaži s časom vina u ruci  te ubrzo zaradio komplimente pratitelja. 

Poznati chef nije uvijek imao ovako utegnute mišiće i fit liniju jer je kao tinejdžer, što je sam u nekoliko navrata priznao, imao dosta kilograma viška i u jednom trenutku vaga je pokazala 120 kilograma. Kasnije ih se uspio riješiti redovitim vježbanjem i uravnoteženom prehranom.

Publici je postao poznat kao mentor u televizijskim kulinarskim showovima, a an društvenim mrežama ima više od 69.000 pratitelja. 

Podsjetimo, zgodnog chefa često su spajali s pjevačicom Jelenom Rozgom  te se šuškalo da su u vezi, no oni nikada do sada nisu govorili o svojem odnosu, a ni jedno o drugome.     Ipak, Pažanin je odlučio prekinuti šutnju, te za Jelenu ima samo riječi hvale. 

- Ona je divna osoba, puna karaktera i osobnosti, pametna i velika radoholičarka. Tko god je njezin prijatelj, ima veliku sreću u životu - kazao je chef za Story. 

O njihovom susretu u ožujku prošle godine u emisiji "Guštan... s Pažaninom" pisalo se u nekoliko navrata, a tadašnji gosti epizode skladatelj Tonči Huljić i glazbenik Joško Čagalj Jole komentirali su da bi Ivan i Jelena bili idealan par, a to je dodatno potpirila i Tončijeva izjava kako je Jeleni vrijeme za udaju, a Jole je ukazao da je Pažanin spreman za ženidbu.

VIDEO Kako se kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najveće ljubavi

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:51 16.09.2022.

Jel moguće da je netko toliko iskompleksiran kao ovaj tip. Strava.

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
08:36 16.09.2022.

"Isklesano tjelo" sigurno nije. Tip je bolesno izmrsavio i ostao bez ikakvih misica i atletike. Ali ako je s time zadovoljan, OK.

FR
Freudenreichova
07:56 16.09.2022.

Eto nama Pažanina sa tim svojim tetovažicama kojima se okitio, i sad je on glavni dasa tamo negdje u Splitsko-Dalmatinskoj županiji, kaj ne. Ono, sunce, more, ja uzivam, ti mirisi mediterana i tako to.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije