Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sprema se spektakl

Za koncert Celine Dion u Zagrebu trenutačno najjeftinija karta gotovo 2 tisuće kuna

Foto: PA/Pixsell
1/5
17.02.2020.
u 13:08

Koncert svjetske glazbene dive Celine Dion, koji će se održati u zagrebačkoj Areni 5. lipnja, po svemu sudeći bit će pravi spektakl.

Prošle godine početkom listopada karte za koncert godine, onaj koji će svjetska glazbena diva Celine Dion održati 5. lipnja u zagrebačkoj Areni, krenule su u prodaju. Do današnjeg dana, rasprodane su sve ulaznice osim onih najskupljih.

Trenutačno je najjeftinija karta po cijeni od 1990 kuna po osobi, a najskuplja je ona za VIP ložu 1 od 6890 kuna i pripada The Diamond VIP paketu koji je i dalje dostupan uz Ruby VIP, Emerald VIP, Sapphire VIP paket.

Cijene ulaznica kretale su se od 450 do čak 6890 kuna, a preostale su opcije, osim spomenute, od 5390 kuna (The Ruby Vip Package), 5090 kuna (The Emerald Vip Package), 2890 kuna (The Sapphire Vip Package) i 2090 kuna (The Opal Vip Package). Taj najskuplji paket sadrži jednu ulaznicu u VIP parteru u prva dva reda, dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste, kolekciju darova, skica, ilustracija, fotografija i uspomena te prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu.

Cijene standardnih ulaznica za tribine bile su povoljnije, a kretale su se od već spomenutih 445 do 1250 kuna (između su opcije od 565, 645, 755 i 990 kn). Cijena partera bila je 1410 kn, uz  još dostupan "silver parter" (1990 kn) i "gold parter" (2890 kn).

Foto: imdb

Podsjetimo, ''Courage world tour'' uključivat će više od 100 gradova diljem svijeta, a za produkciju na najvećoj svjetskoj razini, uz Star produkciju, zadužen će biti i Concerts West/AEG Presents. Europski dio turneje započet će 23. svibnja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetit će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Finskoj, Danskoj, ali i prvi put one u Hrvatskoj te na Malti i Cipru. Inače, turneja se ne zove slučajno Courage, jer riječ je o istoimenom 12. albumu na engleskom jeziku koji će vjerni obožavatelji moći slušati od 15. studenoga, a već su poznati i singlovi "Lying Down", "Courage" i "Imperfections". 

"Iznimno sam ponosan i velika mi je čast biti organizator koncerta Celine Dion u Zagrebu, posebno ako uzmemo u obzir kako je riječ o jedinom njezinu koncertu na ovim prostorima. Više od deset godina želio sam dovesti Celine u Hrvatsku i publici priuštiti jedinstveni glazbeni doživljaj koji do sada nije viđen na ovim prostorima i koji će se dugo pamtiti. Moj dosadašnji rad i suradnja s izvođačima poput Bocellija, Bublea, Stewarta, Brightmana i drugih, postale su referencija koja je dovela do preporuka izvođača koji su do sada nastupali u Hrvatskoj i s kojima sam imao priliku surađivati. Pritom bih ponajprije izdvojio preporuke timova glazbenih zvijezda Andrea Bocellija i Roda Stewarta. Njihova iznimno pozitivna iskustva u Hrvatskoj zasigurno su važan doprinos u promoviranju Zagreba i Hrvatske kao poželjnih koncertnih destinacija. Naročito me veseli činjenica što se sve više svjetskih izvođača odlučuje za nastupe u ovom dijelu Europe, pa je tako Zagreb postao jedna od destinacija svjetske koncertne rute. Zbog toga pozivam sve zainteresirane da svoje ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni spektakl osiguraju na vrijeme. Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga ne sumnjam da će koncert 5. lipnja 2020. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe", poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.
 

Ključne riječi

Komentara 11

PS
popevke sAm slagal
14:10 17.02.2020.

Ispod 5.000 ne bi slušao, a pogotovo gledao. Premalo za kasnije noćne more.

TR
tratincica68
16:11 17.02.2020.

Bio sam na 6 njenih konc.ali nikad nisam cuo za cijenu od 3000 ili 5000 kuna.nasi deru.

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
15:33 17.02.2020.

Hahaha..., mogla bi prva dva reda u parteru ostati prazna! Ne zato sto nema onih koji to mogu platiti nego zato sto bi vjerojatno morali objasnjavati porijeklo imovine! A sto se Celine Dion tice, svidja mi se njen glas i neke njene pjesme, svidjao mi se i njen izgled... ali u zadnje vrijeme se strasno postarala, skoro neprepoznatljiva. Sve u svemu, to nije vrsta koncerta na koji bih ja potrosio tolike novce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije