Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premorenost

Za idući "Ples sa zvijezdama" vježbat ćemo i noću

franka
25.11.2009.
u 16:53

Ištvan Varga morao je u ponedjeljak otkazati treninge s Frankom Batelić, partnericom u showu "Ples sa zvijezdama", jer nije mogao ustati iz kreveta. Nakon koktela vitamina mu je bolje.

Naporan tempo vježbanja slomio je plesača Ištvana Vargu pa se do srijede oporavljao u krevetu i nije trenirao za subotnju emisiju “Ples sa zvijezdama”.

– U nedjelju smo se vratili s nastupa u humanitarnoj akciji 'Plesom protiv droge' i već tad su mi natekle mandule. U ponedjeljak sam sve otkazao jer nisam mogao ustati iz kreveta – govori Ištvan.

Vježbao je po 12 sati na dan. Šest s Frankom, a drugih šest s Gabrijelom, profesionalnom partnericom. Srećom, kaže da ga nije uhvatila gripa. U srijedu je već bio bolje jer se liječio koktelima vitamina, od kojih ga, smije se, sad bole bubrezi. I tata je bio uz njega. Kuhao mu je čajeve, ručkove i večere i servirao mu ih u krevet. Ištvanova djevojka Eva Rusan, s kojom je u vezi godinu dana, bila je uz njega u nedjelju. Ištvan se preplašio da bi je mogao zaraziti. Od subotnje emisije ne strahuje i nada se da će nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

– Imamo cijele dane i noći za vježbanje. Nešto ćemo valjda napraviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije