Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekorder

Za Guinnessa: Filmovi Samuel L. Jacksona zaradili najviše novca

samuel l. jackson
pixsell
29.10.2011.
u 15:19

Sljedeće godine će se u kinima prikazivati tri filma 62-godišnjeg glumca, 'The Samaritan', 'Django Unchained' i remakeu filma The Avengers'.

Zvijezda čiji filmovi najviše zarađuju u Hollywoodu nisu ni Bradd Pitt, Tom Cruse niti Jonny Deep nego - Samuel L. Jackson. Upravo je Jackson dospio u Guinnessovu knjigu rekorda jer su  filmovi u kojima je glumio zaradili najviše novca, sveukupno 7.4 milijarde dolara.

Samuel L. Jackson je glumio u velikom Spielbergovom hit serijalu, film Jurassic Park koji je zaradio 914 milijuna dolara, kao i u nastavku legendarnih Star Warsa koji je zaradio 2.4 milijarde dolara u kinima.

Početkom devedesetih glumac se proslavio ulogom u Pulp Fictionu,  kultnom filmu Quentin Tarantina koji je zaradio 212 milijuna dolara.

Sljedeće godine će se u kinima prikazivati čak tri njegova filma: 'The Samaritan', 'Django Unchained', te remake filma The Avengers'. Zasigurno će i ti naslovi učvrstiti Samuleovi poziciju na listi najprofitnijih glumaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije