Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA PREMIJERA

Za film "Sumrak saga: Mladi mjesec" prodano više od tisuću ulaznica

SUMRAK
(vl)
26.10.2009.
u 18:02

U pretprodaji za film "Sumrak saga: Mladi mjesec" prvog dana prodano je više od tisuću kino ulaznica. Uspjeh je tim veći budući da ulaznice nije moguće rezervirati, već samo kupiti na blagajnama CineStara.

U pretprodaji za film "Sumrak saga: Mladi mjesec" prvog dana prodano je više od tisuću kino ulaznica. Uspjeh je tim veći budući da kino ulaznice nije moguće rezervirati, već samo kupiti na blagajnama CineStara u Zagrebu, Rijeci i Zadru te na službenoj CineStarovoj internetskoj stranici (www.blitz-cinestar.hr).

Film "Sumrak“ prošle je godine u Hrvatskoj pogledalo preko sto tisuća ljudi, a u svijetu je film zaradio gotovo četiri stotine milijuna dolara. Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom savršenom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja širom svijeta, a film je postao instant klasik. Ove se godine "Sumrak saga" nastavlja filmom "Mladi mjesec“.

U gradiću Forksu za Bellu Swan sve je savršeno: u vezi je s Edwardom, svojom najvećom ljubavi, a uskoro upoznaje i njegovu obitelj vampira - Cullenove. Nakon rođendanske zabave koja krene po zlu, Bella će se suočiti sa sudbinom gorom od smrti…

"Mladi mjesec“ još je napetiji i neizvjesniji film od prethodnog koji će svoje buduće gledatelje oduševiti vizualnim stilom, odličnim glumačkim izvedbama i nevjerojatnom bezvremenskom ljubavnom pričom za sve generacije! Film u hrvatska kina stiže 20. studenoga.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije