Naslovnica Showbiz Estrada

Za Bojanu Gregorić Vejzović vrijeme kao da je stalo

Glumica je objavila fotografiju na kojoj je snimljena 1995. godine i fotografiju iz 2016. i na obje izgleda jednako mladoliko
06. listopada 2016. u 12:32 1 komentara 2123 prikaza
Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/3

Godine definitivno ne ostavljaju traga na glumici Bojani Gregorić Vejzović, a tome svjedoči i fotografija koju je Bojana objavila na svom Instagramu. Jednu do druge objavila je fotku iz 1995. godine i fotku iz 2016. godine i teško je pronaći razliku u izgledu jer 44-godišnja glumica na obje fotografije izgleda jednako mladoliko.

Bojana Gregorić Jutarnja tjelovježba Naša poznata glumica gipkija je nego ikad. Nina Badrić: Još od osnovnjaka mi nabijaš komplekse!

– Rekla bih da je gravitacija još uvijek u relativno dobrim odnosima sa mnom. Naravno da kao i svaka žena primjećujem obraze koji mi nisu puteni kao prije, što je rezultat gubitka elastičnosti kože, ali to nije još ništa zastrašujuće. S druge strane, mi u glumačkom poslu nekako drukčije gledamo na starenje jer godine glumici donose neke prekrasne i odgovornije uloge od onih koje igra s dvadeset godina – rekla nam je Bojana u jednom razgovoru prije godinu dana. 

Mama desetogodišnjeg Raula i petogodišnje Zoe tada je rekla, kada gleda fotografije snimljene prije otprilike 20 godina, da vidi kako je sada neka druga osoba.

– Ne samo fizički, i unutarnji svijet je drukčiji. Vidi se to i u očima – tvrdi Bojana. 

 

INA
Mnogo više od benzinske postaje
Umorni od dugačke vožnje i željni osvježenja? INA je u svojim maloprodajnim mjestima pripremila rješenje

A1 izdvaja za Vas

  • en-ten-tini:

    ma bojana je super, a što se fotografija tiče znamo da mogu lagati; na drugoj fotki su podočnjaci retuširani i našminkana je. Isto kao i Andie Macdowell mladolika je toliko kolko joj izbjele lice na reklami, više se ne vide ... prikaži još! konture lica a kako bi onda bore :D