Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Yoko Ono

I dalje tvrdi: 'Nisam kriva za njihov razlaz'

yoko ono
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.02.2016.
u 12:50

Razlozi koji su naveli skupinu iz Liverpoola da se razdvoji 1970. dugo su bili tema polemike između obožavatelja i povjesničara, od kojih su neki tvrdili da je stalno prisustvo Yoko Ono u studiju za snimanje povećalo napetost među slavnom četvorkom

Yoko Ono, udovica Johna Lennona, ponovno je u 83. godini odgovorila na pitanje koje joj često postavljaju, a odgovor je i dalje isti: Ne, nije izazvala razlaz Beatlesa.

Glazbenica rođena u Japanu osvrnula se na svoju karijeru u američkom časopisu specijaliziranom za slavne US Weekly.

U članku pod naslovom "25 stvari koje ne znate o meni", 24. odgovor glasi: "Nisam ništa imala s razlazom Beatlesa. I smatram da je Paul McCartney prilično simpatičan momak."

Razlozi koji su naveli skupinu iz Liverpoola da se razdvoji 1970. dugo su bili tema polemike između obožavatelja i povjesničara, od kojih su neki tvrdili da je stalno prisustvo Yoko Ono u studiju za snimanje povećalo napetost među slavnom četvorkom.

John Lennon i Yoko Ono susreli su se 1966. te potom postali ljubavni i umjetnički par. Yoko Ono je također navela da joj John Lennon, kojega je u New Yorku 1980. ubio poremećeni muškarac, nedostaje svakog dana.

Među ostalim stvarima otkrivenima u intervjuu, glazbenica kaže da nije popila kap alkohola od pedesetih godina prošlog stoljeća te da bi, kad bi se mogla reinkarnirati u životinju, odabrala majmuna.

Yoko Ono je prošlog tjedna izdala "remix album" pod naslovom "Yes, I'm a Witch Too". Na njemu su sudjelovali Moby i njezin sin Sean Lennon.

>>John Lennon - je li bio žrtva službi ili obožavatelja?

>>Lennonova gitara prodana za 2,4 milijuna dolara

Komentara 2

Avatar istovari
istovari
13:46 25.02.2016.

Yoko ovo, Yoko ono i ubiše Lennona....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:56 25.02.2016.

Ovo joj je dobra odluka o reinkarnaciji u majmuna. Izgled vec ima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije