Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
x factor

Antonija Blaće privlači pozornost svojim seksi trbušnjacima

antonija blaće
Foto: PR FOTO
02.06.2015.
u 17:23

Osim samog X Factora, pažnju privlači i glavni voditeljski par, naša najpopularnija voditeljica Antonija Blaće i njezin kolega, najpopularniji srpski glumac Aleksandar Radojičić

Sinoć je u još jednoj live emisiji X Factor Adrije ponovno bilo prilično uzbudljivo! Danijela Večerinović, koja je vraćena u show, ipak je ponovno ispala.

Osim samog showa, pažnju svakako privlači i glavni voditeljski par, naša najpopularnija voditeljica Antonija Blaće i njezin kolega, najpopularniji srpski glumac Aleksandar Radojičić. Lijepa Antonija redovito je na meti komentatora kada je styling u pitanju, međutim ona hrabro i samouvjereno izlazi svaku put na stage i „isfurava“ lude kreacije!

Sinoć je pak osim stylinga pažnju izazvala opet njezina – linija! Antonijini trbušnjaci izazvali su popriličan interes i hrpu upita na njezinom službenom Facebooku, Instagramu i Twitteru, kako održava liniju. Tako je jednoj djevojci iskreno napisala: "Pazim na liniju već dugo, proteinska prehrana, ugljikohidrati van i 3-4 x tjedno u teretanu. A trbušnjaci? E njih mrzim radit, al se prisilim i čini se da se isplatilo!"

Njen recept očito djeluje, tako da je već sada fit i spremna za njeno #ljetobezparea!

>>Finalisti X Factora oduševili Robbieja Williamsa, on ih pozvao na svoj koncert u Beogradu

>>'Podrška regije me šokirala, baš kao i ponuda za brak'

Komentara 10

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
20:35 02.06.2015.

"naša najpopularnija voditeljica Antonija Blaće " neznam koji su pokazatelji "najpopularnosti" ali izgleda da je najbitnije u poslu voditelja - goli trbušnjaci. Zamislite sad koji je to besmisleni seksizam, ako pokušate ove atribute "voditeljstva" staviti na recimo Olivera Mlakara ilia ili pokojnu Helgu Vlahović. HAjde pokušajte jadni "novinari", da vam bude jasnije koji ste površni seksisti.

RA
raikonen
20:01 02.06.2015.

promijeni očale novinaru

PU
pulizg
18:20 02.06.2015.

ona nije nikad seksi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije