Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Winterstory of Forestland dovodi DJ Krydera

Winterstory of Forestland dovodi DJ Krydera
Foto: Promo
1/2
05.12.2018.
u 10:59

Najveći zimski indoor festival održava se u Čakovcu

Poznati britanski DJ i producent Kryder dolazi na Winterstory of Forestland, najveći zimski indoor festival u regiji. Ljubitelji elektroničke glazbe u zimskoj verziji popularnog Forestlanda moći će uživati 22. prosinca 2018. u najvećoj čakovečkoj dvorani.

Kryder je jedno od najvećih imena elektroničke scene - njegove su pjesme postale himne plesnih podija kad je počeo izdavati za izdavačke kuće poput Axtonea i Spinnin' Recordsa, a podrška je stizala od niza renomiranih DJ-eva kao što su Fatboy Slim, Steve Angello, Axwell i Erick Morillo. Vodi svoj Kryteria radio show, a možda ste već uživali u njegovim nastupima na Ultri, Tomorrowlandu, Electric Love Festivalu i Sensationu.

Na čakovečkoj pozornici pridružit će mu se i jedan od najboljih hrvatskih DJ-eva, svima dobro poznati Kosta Radman. Već desetak godina osvaja regiju, a to potvrđuje i Ambasadorova nagrada za najboljeg EDM DJ-a koju je osvojio 2016. godine. Također, Kosta Radman je rezident Papaye na Zrću i dubrovačkog Revelina koji su prema DJMagu uvršteni među 100 najboljih svjetskih klubova, a svirao je i rame uz rame s velikim imenima kao što su Don Diablo, Hardwell, Tiesto i Nicky Romero.

Foto: Promo

Forestland je već i bio laureat nagrade za najbolji festival domaćeg promotora i za najbolji festival 2016. godine, što predstavlja jamstvo odličnog provoda.

Program će dodatno začiniti Timo G, Mike & Me te John Rebix, a ulaznice za ovaj zimski spektakl možete nabaviti u sustavu www.ticket2go.hr po cijeni od 50kn.

Više informacija potražite na: www.forestland.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije