Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bila sam u deliriju'

Winona Ryder: Svaki dan sam plakala puna dva mjeseca!

Winona Ryder
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
03.08.2016.
u 17:42

Zbog čega je slavna glumica dva puna mjeseca provela plačući?

Slavna glumica Winona Ryder opravdala je svoj glumački talent u trenutačno popularnoj Netflixovoj seriji ''Stranger Things'' – znanstvenofantastičnoj priči smještenoj u 80-te godine prošlog stoljeća.

U intervjuu za Porter, kako prenosi Evening Standard, glumica je priznala kako se nije htjela koristiti umjetnim suzama ili mentolom za pomoć pri plakanju.

''Nikada nisam mogla upotrebljavati tu stvar s mentolom, znate? Morala sam plakata 'zapravo'. Praktički sam dva mjeseca svaki dan plakala. Bila sam u deliriju'', rekla je slavna glumica.

Za njezinu ulogu u seriji pršte same pohvale, što na nju djeluje vrlo ohrabrujuće, s obzirom na to kako se upravo vratila u glumački svijet nakon duge stanke.

>> Tmurna i mistična priča u kojoj okosnicu suvereno nose djeca 

Komentara 1

Avatar @proma_trač
@proma_trač
21:20 03.08.2016.

Velike muke žensku zaplakati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije