Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša iskustva

Winona Ryder: Dobro znam da je Gibson homofob i antisemit

winona ryder
pixsell
16.12.2010.
u 10:47

Glumica je prepričala neugodnost koju je doživjela od Mela Gibsona na jednoj zabavi prije 15 godina.

Nakon što je ove godina sa zvijezda pao na trnje mnogi hollywoodski kolege počinju se prisjećati neugodnih trenutaka s glumcem Melom Gibsonom. Među njima je i glumica Winona Ryder kojoj je Gibson prije 15 godina pokazao svoje pravo lice. Naime, glumački kolege našli su se na istoj zabavi koju je Gibson začinio svojim neumjesnim vicevima.

- Bio je jako pijan na toj zabavi. Došla sam sa svojim gay prijateljem. Odmah je ispričao užasan vic o homoseksualcima, bilo nam je jako neugodno. Kad je doznao da sam Židovka, nije ni mene poštedio.  Nisam mogla vjerovati svojim ušima slušajući ga. Nitko mi nije vjerovao da je homofob i antisemit - kazala je Winona časopisu  GQ.

Ključne riječi

Komentara 6

JM
ja-ma
11:54 16.12.2010.

Jel to ona kleptomanka?

JA
jalnus
12:45 16.12.2010.

Ko krade taj i laze. Ova ima love za platit al sladje joj ukrast. I ak neko kaze da je to genetski, onda je antisemit.

RO
rotten
16:03 16.12.2010.

Nedao bog da itko spomene kako ne voli židove odmah je svjetski neprijatelj broj 1 . Ako ne voliš crnce,kineze,homoseksualce ... ma to jos i prolazi samo ne diraj židove... jer JEDINO su oni nastradali u WW2 nitko drugi nijee poginio ili bio ubijen. Tu stigmu ljudi moji će svijet nositi milion godina. Da možemo ući u vrem.kapsulu i probuditi se za 1000 godina opet bi ista sranja bila sve pljuj samo \"jadne\" židove ne diraj :-((((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije