Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako vrijeme prolaz

Wilma Elles: Turci su džentlmeni koji iznimno poštuju žene

'kerem_nnn_ekr_150413'
Foto: ''
1/4
20.04.2013.
u 14:00

Dugonoga njemačka glumica dobila je ulogu a da nije znala izgovoriti ni riječ turskoga jezika. U Istanbulu živi već tri godine, a u njemu je našla i ljubav

Zeynep Gunay, redateljica turske serije \"Kako vrijeme prolazi\" koju gledamo na Novoj TV, dugo nije mogla naći glumicu za svoju negativku. No kada joj je na audiciju došla dugonoga i 178 cm visoka Njemica Wilma Elles koja nije znala procijediti ni riječi turskoga jezika, Zeynep je rekla: \"Tebe sam čekala!\". Wilma se preselila iz Kölna u Istanbul i u početku na setu samo otvarala usta pa bi joj kasnije dosnimili glas, ali danas, tri godine poslije, postala je prava Turkinja.

– Inače tekst naučim za tri minute, a dok sam učila jezik, jednu stranicu sam svladavala i po tri sata jer sve sam razumjela, ali turski mi je bilo jako teško izgovarati. Sada govorim tečno i zaljubljena sam u ovu zemlju i njen narod. Sviđa mi se što jako drže do svojih obitelji, a tu osobinu cijenim – rekla je u jednom intervjuu Wilma koja i sama dolazi iz obitelji s petero djece. Glumi od desete godine, aktivno se bavi manekenstvom, krasila je naslovnice brojnih magazina, a od lani je i dizajnerica. Naime, dizajnirala je feng shui liniju odjeće \"Maya Collection\" za modnu marku Adil Isik.

A baš suprotno tvrdnji da turski muškarci luduju za plavušama, ona tvrdi da im nije važna boja kose. Naime, kaže da se muškarci koji je okružuju prema ženama odnose s poštovanjem i da je Turska jedna od posljednjih zemalja u kojoj žive džentlmeni.

Osim slave, Wilma je u Istanbulu pronašla i ljubav. U vezi je s mladim turskim biznismenom Keremom Gögüsem koji joj je navodno darovao film za koji piše scenarij i u kojemu će njih dvoje glumiti zajedno. Na to ona sa smiješkom kaže: – Pravilo mi je da ne govorim o projektima koji nisu počeli.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije