Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči velikog sastanka

William i Harry zajedno su se oglasili o tome u kakvim su odnosima

Foto: PA/Pixsell
1/7
13.01.2020.
u 13:45

Vojvoda od Cambridgea i vojvoda od Sussexa reagirali su na napise kako je Williamovo ponašanje razlog zbog kojeg Harry odstupa od svojih kraljevskih dužnosti.

Princ William i princ Harry uoči sastanka s kraljicom Elizabetom izdali su zajedničku izjavu u kojoj demantiraju kako su posvađani.

Vojvoda od Sussexa i vojvoda od Cambridgea ovom zajedničkom izjavom osvrnuli su se na napise u The Timesu u kojima se tvrdi da su zbog Williamovog stava i ponašanja došli do odluke da odstupe sa svojih kraljevskih dužnosti.

Britanski mediji na svojim naslovnicama danas su objavili priče o lošim odnosima braće te su napisali kako se Harry osjećao odbačenim iz obitelji i da je tome najveći krivac bio William.  Pišu i kako ga je William ''zlostavljao''.

– Lažna priča o lošim odnosima između vojvode od Sussexa i vojvode od Cambridgea pojavila se danas u britanskim medijima. Braća koja su toliko angažirana oko pitanja mentalnog zdravlja takvu komunikaciju i uporabu jezika u spomenutim tekstovima u ovakvom kontekstu smatraju štetnim i uvredljivim – ističe se u izjavi prinčeva.

Danas će kraljica Elizabeta s princem Charlesom i Harryjem i Williamom raspravljati kako će Harry i Meghan odstupiti od svojih kraljevskih dužnosti i hoće li se odreći svojih kraljevskih titula. Nije poznato kada sastanak počinje, ali poznato je kako je kraljica tražila da ga završe do vremena predviđenog za njezin čaj. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
17:30 13.01.2020.

Sad je pitanje hoće li se kugla zemaljska nastaviti vrtjeti ili ........!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije