Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVIZ POTJERA

Vukorepa poput Terminatora: Nevjerojatnim nizom oborio rekord

Mladen Vukorepa
Foto: HRT/Screenshot
1/3
27.12.2019.
u 11:38

Dosad su 18 koraka prednosti uspjeli sustignuti pokojni Mirko Miočić i Krešimir Sučević Međeral, a Vukorepa im se pridružio i HRT-u uštedio 91 tisuću kuna, koliko je ekipa donijela u završnu potjeru.

Sinoćnja epizoda popularnog kviza Potjera donijela je novu zanimljivu epizodu u kojoj je lovac Mladen Vukorepa uspio napraviti nešto što se rijetko viđa. Trojac Nina, David i Smiljan u završnoj Potjeri imali su 18 koraka prednosti, a na samom početku Mladenove igre uspjeli su ga pomaknuti za još jedno polje. No, Mladen je u manje od dvije minute točno odgovorio na 19 pitanja  i tako oborio rekord. On sam je, dosad uspio sustići 17 koraka prednosti. 

Dosad su 18 koraka prednosti uspjeli sustignuti pokojni Mirko Miočić i Krešimir Sučević Međeral, a Vukorepa im se pridružio i HRT-u uštedio 91 tisuću kuna, koliko je ekipa donijela u završnu potjeru. Inače, ekipa je imala prilike osvojiti iznos 14 sekundi prije kraja, budući da je tek tada Mladen krivo odgovorio na pitanje o vulkanima. No, nisu ni oni znali, a Mladen je s još jednim točnim odgovorom završio posao. 

- Moram biti sretan zbog sebe, ali ekipa svaka vam čast. Igrali ste nevjerojatno, a presudile su sitnice. Ovog puta su nijanse presudile na moju stranu i sretan sam zbog toga ali iskreno mi je žao zbog vas i zaslužujute idući put uzeti novce - kazao je Vukorepa. 

Ključne riječi

Komentara 8

ML
Mlađan
14:23 27.12.2019.

Joško puno brže čita pitanja od Tarika. Tako lovci imaju puno više šanse, da prestižnu natjecatelje.

WE
westsouth
12:54 27.12.2019.

Dali lovac ima postotak od cifre ako uspije pobijedi?

DU
Deleted user
15:18 27.12.2019.

"Hrvatski" novinari, ako vam se ponude dvije riječi, hrvatska "srušiti" i srpska "oboriti", zašto uvijek izaberete srpsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije