Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bésame

Vruće, vruće: Colonia snimila spot u Španjolskoj

Ivana Lovrić
Foto: Promo
1/3
03.06.2019.
u 21:00

- Beskrajno sam ponosna na cijelu ekipu koja je sudjelovala u ovom ludom projektu. Odlučili smo skoknuti do Barcelone i pružiti vam nešto novo i drugačije, nadam se da ćete uživati.- objavila je pjevačica grupe Colonia na svom Instagram profilu.

Grupa Colonia danas je objavila atraktivni spot za novi singl "Bésame", a pjevačica Ivana Lovrić u njemu ponovno privlači pažnju svojim izgledom, ali i vokalnim sposobnostima. Ekipa je provela tjedan dana u Španjolskoj, gdje je spot sniman na nekoliko prekrasnih lokacija.

- Beskrajno sam ponosna na cijelu ekipu koja je sudjelovala u ovom ludom projektu. Odlučili smo skoknuti do Barcelone i pružiti vam nešto novo i drugačije, nadam se da ćete uživati.- objavila je pjevačica grupe Colonia na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola 🙋‍♀️😎💋 #quepasa #espana #sitges #playa #barcelona #colonia

A post shared by ⚬COLONIA⚬ (@ivana.lovrich) on

"Koja stvar, hit ljeta!"

"Kakav glas imaš djevojko"

"Čuo na Deezeru, ovo je odlična pjesma! Spoj modernih pravaca, latina i po nešto od stare Colonie. Također, volim Ivanin glas kada pjeva niže tonove, što se u ovoj pjesmi baš čuje. Bravo! - prve su reakcije obožavatelja na spot koji je danas u podne objavljen na You Tubeu.

"Bésame", novi singl grupe Colonia s kojim će uskoro nastupiti u Vodicama na CMC festivalu, zarazni je ljetni hit s pamtljivim stihovima iza kojih ovog puta stoji Valerija Đurđević, dok je za glazbu i aranžman, kao i za produkciju zaslužan Boris Đurđević.

"Bésame" je moderna fuzija EDM-a, latino prizvuka i reggeatona. Jedna od produkcijskih najzahtjevnijih pjesama koje sam napravio u zadnjih 15ak godina.", rekao je autor i producent Boris Đurđević.

Videospot, koji je sniman na atraktivnim lokacijama gradova Sitges i Barcelona, režirao je Dario Radusin, a u spotu se uz Ivanu i Borisa pojavljuje već dobro poznat koreograf i plesač Neven Ivić te Instagram influencerice iz Španjolske i Švedske. Ljetni styling osmislila je Barbara Repe i tako zaokružila novu ljetnu glazbenu priču za singl s kojim grupa Colonia planira pohod na regionalne top liste.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije