Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski dan radija

Vrhunska radijska produkcija donosi cjelodnevni program uživo

Vrhunska radijska produkcija
Foto: Promo
1/7
10.02.2017.
u 14:16

Svjetski dan radija, u ponedjeljak, 13. veljače, obilježit će nastupi uživo na vodećim hrvatskim radijskim postajama:  Tony Cetinski na Narodnom radiju, Neno Belan na Anteni Zagreb, Giuliano na Radio Dalmaciji, Marko Tolja na Gold FM-u, a svjetska DJ zvijezda Armin van Buuren slaže ekskluzivni mix za Enter Zagreb. 

Povodom Svjetskog dana radija, u ponedjeljak 13. veljače 2017., Vrhunska radijska produkcija slušateljima poklanja cjelodnevni program uz live koncerte najvećih glazbenih zvijezda. 

Sve počinje na Narodnom radiju, gdje od 10 do 11 sati uživo nastupa jedan od najvećih glazbenika domaće scene - Tony Cetinski. Od 12 do 13 sati splitski zavodnik Giuliano pjeva na Radio Dalmaciji. Na Anteni Zagreb od 14 do 15 sati slušajte uživo Nenu Belana, zatim je na redu Marko Tolja na Gold FM-u od 16 do 17 sati i na kraju, legendarni svjetski DJ Armin van Buuren ekskluzivno za Enter Zagreb slaže sat vremena dugi mix koji se pušta od 18 do 19 sati! 

Uz slušanje putem radija, nastupe Tony-a Cetinskog, Giuliana, Nene Belana i Marka Tolje moguće je pogledati putem live streama na facebook stranicama svake radio postaje, a nastup Tonya Cetinskog biti će prenošen uživo i na Narodnoj TV.

Iako je jedan od najstarijih medija, radio se tehnološki razvijao i prilagodio sadržaj kroz različite multimedijske platforme i tako se prilagodio novim trendovima u glazbenom svijetu. Svjetski dan radija obilježava se kao spomen na početak emitiranja UN-ova radija, 13. veljače 1946. godine.

Najnovije istraživanje europskog medijskog tržišta, koje je provela Europska radiodifuzijska unija, pokazuje da je upravo radio medij kojemu se najviše vjeruje (Trust in media 2016., EBU Media Intelligence Service).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije