Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Vratila se Barbara Kolar, a show je napustila Iva Mihalić

ples sa zvijezdama
Foto: Dario Njavro/HTV
1/6
07.12.2013.
u 23:10

Voditeljica se oporavila od operacije, a glumica ispala usprkos desetkama

Šesta emisija showa „Ples sa zvijezdama“ vrvjela je uzbuđenjima i iznenadnim obratima. Odlična vijest na samom početku je da se poslije dva tjedna izbivanja zbog operacije slijepog crijeva, u show vratila voditeljica Barbara Kolar.

- Bilo je lijepo dvije subote, iako malo neobično gledati Karmelu Vukov Colić i tebe, rekla je Barbara svojem voditeljskom partneru Dušku Ćurliću i dodala: - Hvala Karmeli što je svojim osmijehom uljepšala show. Uglavnom, ja sam protekle dvije subote šutjela u vrijeme između 20 i 22 sata, pa me sada malo uhvatila logoreja i želim da se vratimo na staro.

I tako je i bilo, u punom je sjaju, oporavljena i zanosna u crvenoj haljini bila je ona stara. A sjajno su plesali i parovi, njih pet, i to svaki po dva plesa. No na iznenađenje čak i njih samih, iz showa su usprkos visokim ocjenama, ispali glumica Iva Mihalić i Robert Schubert.

-  Bilo je divno, kratko je rekla glumica. Plesali su salsu i tango koji je Iva priželjkivala za cijelog natjecanja i odradila ga je odlično. - Iva vi ste kao lijepa tango plesačica, iz vas je izašao taj prigušeni vulkan strasti, rekao je paru član žirija Dinko Bogdanić. Nagrađeni su za njega i sa tri desetke, ali ni to očito nije bilo dovoljno za ostanak.

Komentara 10

M3
Miške 3
07:26 08.12.2013.

Šteta. Ja bih volio da je osala Karmela, a ispala Sandra Dubravčić. Ali bi onda Milka Babović proplakala.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
08:29 08.12.2013.

... ljudi moji nešto sa ovom Barbarom nije u redu ... prije 20 godina je trebala ovako izgledati ... sve što nije posloženo kako treba mora imati negativne posljedice ... strava ...

CV
cvor276
07:53 08.12.2013.

Gdje je nestala lijepa Barbara, ova na slici je neka druga anoreksična.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije