Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SEZONA

Vraća se show "Tvoje lice zvuči poznato": Pogledajte tko će se sve tranformirati ove sezone

Foto: Nova TV
1/12
18.04.2021.
u 22:30

Svih šest sezona emitiranja show ''Tvoje lice zvuči'' pomeo je konkurenciju i zabavio gledatelje diljem zemlje. Show je ujedno i humanitarnog karaktera te je do sada ostvareno čak 81 donacija raznim humanitarnim udrugama diljem Hrvatske.

Najpoznatiji i najpopularniji plesno pjevački show vraća se u nedjelju 25.travnja na Novu TV. Osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All stars sezoni popularnog zabavnog formata. Oborili su nas prethodnih sezona,  oduševljavali su žiri i gledatelje svake nedjelje, a sad ih opet imamo priliku vidjeti jednom tjedno u nevjerojatnim transformacijama i uzbudljivim ulogama, imitirajući najpoznatije svjetske i domaće glazbene zvijezde.

Foto: RTL/Screenshot

Sada naše zvijezde ipak znaju što ih očekuje, ispred njih je svejedno velik posao, no oni dolaze spremniji nego ikad napraviti show koji će prikovati publiku ispred ekrana.

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvlače svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve.

Foto: RTL/Screenshot

Može li prvi pobjednik i svojevremeno dramski trener, žiri i gost showa Mario Petreković nadmašiti svoju Beyonce i Tinu Turner iz prve sezone, te kako će se snaći u ovom specijalu kada su mu konkurenti također pobjednici prethodnih sezona, poput Saše Lozara, Damira Kedže i Maje Bajamić, Ivana Mišerić, Mario Roth i Dalibor Petko oduševljavali su nas u četvrtoj sezoni, a još uvijek pamtimo i atraktivne točke i transformacije finalistice pete sezone, glumice Katarine Baban. Dramski trener koji će i ove godine biti na raspolaganju kandidatima da izbruse svoje glumačke, imitatorske i koreografske elemente nastupa je Igor Barberić, a tu su i vokalne trenerice showa Iva Husar i Martina Tomčić koje će uvježbati njihove glasnice do savršenstva.

Tko će biti nova kraljica ili kralj transformacija, saznat ćemo nakon osam zabavnih epizoda All stars sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Nives Celzijus, također bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe zvijezda, a iz emisije u emisiju kroz glazbeni i stilski vremeplov će nas voditi sada već iskusni voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.  

Svih šest sezona emitiranja show ''Tvoje lice zvuči'' pomeo je konkurenciju i zabavio gledatelje diljem zemlje. Show je ujedno i humanitarnog karaktera te je do sada ostvareno čak 81 donacija raznim humanitarnim udrugama diljem Hrvatske.

Show koji kontinuirano osvaja gledatelje diljem svijeta te ostvaruje veliki uspjeh, dolazi iz kreativne radionice ''EndemolShine Group'', jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća.

Produkcija popularnog jedinstvenog showa donosi u All stars sezoni i promjene u sadržaju emisije, kao i ostala osvježenja ovog hit formata prepunog zabavnih glazbeno scenskih nastupa koji će zasigurno i ovaj put prikovati gledatelje jednom tjedno u udarnom terminu uz Novu TV.

Tko će biti najbolji od najboljih, mogu li zvijezde showa nadmašiti sebe, te koja sve iznenađenja donosi All stars sezona, gledatelji imaju priliku saznati uskoro u hit showu Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 

 

Komentara 2

Avatar babinjak1984
babinjak1984
02:19 19.04.2021.

Ovo je postalo naporno.Imalo je smisla 1.sezonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije