Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orgazmične zvijezde

Von Trier skinuo do gola zvijezde novog filma zbog promocije

Nymphomaniac lars von trier
Foto: Promo
1/8
11.10.2013.
u 13:59

Trierov kontroverzni film, koji uključuju eksplicitne scene seksa, slijedi samoproglašenu nimfomanku, koju glumi Charlotte Gainsbourg

Zvijezde Nymphomaniaca, novog filma Larsa von Triera, uključujući Shiau LaBeoufa, Christiana Slatera i Umu Thurman, skinuli su se do kože za novi set promotivnih plakata, s prikazom orgazmičkog lica svakog od njihovih likova.

Trierov kontroverzni film, koji uključuju eksplicitne scene seksa, slijedi samoproglašenu nimfomanku, koju glumi Charlotte Gainsbourg.

Producentica filma nedavno je otkrila kako će drama imati značajke \"revolucionarnih\" nesimuliranih scena seksa.

- Glumce smo snimali dok su se pretvarali da imaju spolni odnos, a zatim njihove dvojnike, koji su zaista imali spolni odnos, a zatim smo ih spojili u postprodukciji - objasnila je.

>>Objavljene prve snimke \'Nimfomanke\' Larsa von Triera

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije