Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi pričaju o njima

Voli ju jer ga je izvukla iz pakla depresije: 'Bio je u užasnom stanju dugo vremena'

Keanu Reeves i Alexandra Grant
Foto: Profimedia
1/6
09.11.2019.
u 08:00

Alexandra nije tipična hollywoodska ljepotica i Leonardo DiCaprio ne bi je pozvao ni na čaj u nedjelju popodne.

Nakon što se glumac Keanu Reeves pojavio na crvenom tepihu s dugogodišnjom suradnicom, a sadašnjom partnericom Alexandrom Grant, društvenim mrežama su počele kružiti teorije o tome zašto je zgodni glumac izabrao baš nju, iako se već tri desetljeća nije u javnosti pojavljivao s djevojkama.

Alexandra definitivno nije tipična holivudska ljepotica, no sjedokosa umjetnica uspjela je očarati Reevesa i sad je ne pušta iz vida. Naime, Grant je produhovljena i draga duša koja je glumca uspjela izvući iz dubine depresije. Keanuov život nije uvijek bio lak, a najveća mu se tragedija dogodila kada je izgubio dijete 1999.

Njegova djevojka Jennifer Syme bila je trudna osam mjeseci i rodila je nedonošče. Shrvani par je ubrzo nakon toga prekinuo, a onda je uslijedila još veća tragedija. Jennifer se automobilom zabila u red parkiranih vozila u Los Angelesu i preminula na mjestu. Keanu ne voli pričati o prošlosti, ali kako pišu strani mediji, Alex mu je pomogla da napokon otvori dušu.

Foto: PA/Pixsell

- Bio je u užasnom stanju dugo vremena, ali Alexandrin pozitivni pogled na svijet i njezina podrška pomogle su mu da mu život krene nabolje - komentirao je izvor blizak paru. Par navodno provodi jako puno vremena zajedno, čak je i putovala s njim kada je promovirao film John Wick 3, a za vrijeme snimanja filma su jedno drugom jako nedostajali.

I dok neki izvor kažu da su u vezi nekoliko mjeseci, drugi tvrde da se vole već godinama, no nitko ne zna kada su se točno zaljubili. Ono što je sigurno jest da su već šest mjeseci prisniji i dijele nježnosti u javnosti.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:54 09.11.2019.

Nemamo komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije