Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovala je u emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska''

Vojvotkinja od Yorka stigla u Zagreb! Otkrila je kako se nosi s titulom, a naučila je i ovu hrvatsku riječ

Foto: HRT
1/6
10.06.2022.
u 13:51

Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka, javnosti je poznata kao voditeljica i spisateljica, no Britanci ju ponajviše pamte kao bivšu suprugu posrnulog pinca Andrewa. Ferguson je inače glavna ambasadorica Montessori grupe koja je aktivna na nizu društveno odgovornih projekata među kojima je u posljednje u fokusu adekvatna integracija ukrajinskih izbjeglica u Hrvatskoj

Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka, javnosti je poznata kao voditeljica i spisateljica, no Britanci ju ponajviše pamte kao bivšu suprugu posrnulog pinca Andrewa. Ferguson je inače glavna ambasadorica Montessori grupe koja je aktivna na nizu društveno odgovornih projekata među kojima je u posljednje u fokusu adekvatna integracija ukrajinskih izbjeglica u Hrvatskoj. Vojvotkinja je danas stigla u Zagreb te je jutros gostovala u emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska''.

U razgovoru s voditeljima Davorom Meštrovićem i Zlatom Muck Sušec, vojvotkinja se prisjetila svojeg ranijeg boravka u Hrvatskoj tijekom Domovinskog rata kada je boravila u Splitu.

Foto: HRT
-Veliko mi je zadovoljstvo biti ponovno ovdje, sjećam se kako su Hrvati prema meni bili veoma dobri i ljubazni. Kada sam bila ovdje 1992. i 1993. htjela sam donijeti nadu djeci i obiteljima. Želja mi je poduprijeti djecu i Montessori grupu, vjerujem da je to organizacija koja propagira sigurnost i konzistentnost za djecu- rekla je. Ferguson je autorica brojnih knjiga i slikovnica za djecu, od kojih je neke pokazala i tijekom emisije.

Na pitanje kakose nosi sa svojom titulom u svakodnevnom životu, Ferguson je rekla kako se uvijek trudi biti nasmijana.

-Uvijek kažem djevojčicama, svojim kćerima, kada izađeš iz stana, uvijek se moraš smijati jer ćeš završiti na naslovnici. Ako imate neku platformu, ne smijete biti namrgođeni, ako se možete pokazati drugima, morate se nasmiješiti i za djecu. Ljudi promatraju način na koji se ponašate, stoga pokažite srcem, a ne umom. Vjeruje da je to najbolji primjer koji možete dati, imam tu sreću da sam na poziciji da to mogu pokazati drugima- rekla je Ferguson, a voditelji su je naučili i hrvatsku riječ ''mrgud''.

VIDEO Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore...

Komentara 6

DA
darcey
22:19 11.06.2022.

Sa svim novcima sto ima jos uvijek nezna kako da se oblaci...engleski seljak

CE
centirion
15:20 10.06.2022.

Dobrodošla ! Prijatelji se u nevolji poznaju !

Avatar Zbregov
Zbregov
15:18 10.06.2022.

u fokusu adekvatna integracija ukrajinskih izbjeglica u Hrvatskoj, misliš o integraciji onih koji se dali u bežanije sa spuštenim bembarama i s-klasama?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije