Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA U PORTORIKU

VIDEO Voditeljici ispao zub u emisiji uživo: pravdala se da je bombon

Sonya Cortes
Foto: Screenshot
11.02.2017.
u 17:33

onya se brzo okrenula i počela tražiti zub, a zanimljivo je da je nakon emisije inzistirala na tome da joj je ispao bombon, iako su gledatelji dobro mogli vidjeti rupu u njenim ustima.

Gledatelji popularnog portorikanskog TV showa "Lo Se Todo" (Znam sve) šokirali su se kad je voditeljici Sonyi Cortes ispao zub dok je plesala u emisiji uživo.

Sonya se brzo okrenula i počela tražiti zub, a zanimljivo je da je nakon emisije inzistirala na tome da joj je ispao bombon, iako su gledatelji dobro mogli vidjeti rupu u njenim ustima.

 

>>Voditeljica pokušava najaviti vrijeme, ali ne može se prestati smijati

>>Ovo su najveće blamaže poznatih hrvatskih voditelja, pjevača i glumaca

Komentara 2

MI
miso
18:35 11.02.2017.

Mislim, pa šta? Tuđe nevolje ne trebaju nikoga veseliti!

Avatar pendreck
pendreck
18:53 11.02.2017.

eh da je ispala cica ili gace bilo bi nesto, ali samo zub?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije