Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saznala na godišnjicu braka

Voditeljica se bori s teškom dijagnozom: 'Kasnila sam na pregled šest mjeseci. Ovo je ključno ako želite pobijediti bolest'

Foto: Profimedia
1/7
03.10.2022.
u 20:00

Katie je ove godine saznala da ima rak dojke, a priznala je da je šest mjeseci zakasnila na pregled. Upozorava, nadalje, i da je rana dijagnoza ključna.

Katie Couric (65), američka novinarka i TV voditeljica progovorila je o teškoj dijagnozi. Katie je ove godine saznala da ima rak dojke, a priznala je da je šest mjeseci zakasnila na pregled. Upozorava, nadalje, i da je rana dijagnoza ključna.

- Bio je 21. lipanj 2022., prvi dan ljeta, moja osma godišnjica braka i dan kada sam saznala da imam rak dojke - kazala je Katie. 

Nakon što je saznala za svoju dijagnozu odlučila je progovoriti o svemu kako bi pomogla drugim ženama koje se bore s rakom dojke, ali i potaknula sve da redovito odlaze na mamografske preglede. 

- Ja sam na svoj redoviti pregled kasnila šest mjeseci i dočekalo me pravo iznenađenje kad sam saznala da ima rak dojke. Vjerujte mi, rana dijagnoza je ključna ako želite pobijediti ovu bolest. Zato sve pozivam da redovito obavljaju sve preglede -  kaže. 

Otkriva i da je njen prvi suprug preminuo od raka crijeva, a njena sestra je je izgubila bitku s karcinomom gušterače. 

- Iako o bolestima mojih najbližih znam sve, prvi put se susrećem s karcinomom dojke i to na vlastitoj koži. Ali i njega ću proučiti, boriti se i zdravlje ću ovaj put staviti na prvo mjesto, prvenstveno zbog svojih kćeri - zaključuje. 

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije