Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet godina borbe

Voditeljica progovorila o tumoru koji je izjeda: 'Bojim se da se neću probuditi'

Foto: Instagram
1/5
24.06.2021.
u 13:11

Otkrila da joj je na novim rendgenskim snimkama otkriven novi brzorastući oblik tumora u blizini jetre koji ne reagira na eksperimentalne lijekove. Zbog toga njezin onkolog želi da se vrati na kemoterapiju

BBC-jeva voditeljica Deborah James 2016. godine saznala je da boluje od raka crijeva koji je tada bio u trećem stadiju. No, ona je nedavno javnost obavijestila da su testovi u londonskoj bolnici pokazali zabrinjavajuće rezultate.

"Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao. Zaspao je na kratko, ali se sada ponovno vratio i ovog puta lijekovi ne djeluju", napisala je u svojoj kolumni za The Sun i otkrila da joj je na novim rendgenskim snimkama otkriven novi brzorastući oblik tumora u blizini jetre koji ne reagira na eksperimentalne lijekove. Zbog toga njezin onkolog želi da se vrati na kemoterapiju.

Foto: Instagram

"Iako se podrazumijeva da se osjećam kao da sam došla do samog dna, još uvijek ne odustajem od nade. I dalje se plašim, i dalje pretpostavljam svaki mogući scenarij. Još uvijek mrzim opću anesteziju i svaki put se bojim da se neću probuditi. Brinem se hoće li nešto krenuti po zlu. Bojim se da ću poludjeti usred noći, postati nervozna što moram spavati sama u bolnici. Pitam se i što ako umrem tijekom operacije", kazala je voditeljica.

Sa suprugom Sebastienom Bowenom ima dvoje djece - sina Huga i kćer Eloise. 

"Zaista mi je teško gledati svoju djecu. Imam 13-godišnjaka i 11-godišnjakinju i pitam se hoću li ih ikada vidjeti kako pune 18 godina. Vjerojatno neću. Sve što želim je imati budućnosti i sanjati o njoj. Želim doživjeti svoj 40. rođendan, napraviti veliku zabavu", kazala je.

VIDEO>> Mia Begović vodu iz bazena na vikendici prolijeva u Mrežnicu

 

Ključne riječi

Komentara 1

AV
Avimm
06:34 25.06.2021.

Draga,i moja se supruga toga bojala i,,,,,,,,,,zelim Ti da ozdravis i izdrzis bolove koje trpis.SRETNO U TVOJOJ BORBI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije