Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'trebalo je nešto poduzeti'

Bivša HRT-ova voditeljica bila na operaciji, odmah nakon zahvata javila se obožavateljima

Foto: Facebook
1/6
25.07.2019.
u 17:16

Kontaktirali smo Karmelu koja nam je još jednom potvrdila da je presretna zbog zahvata, iako baš još ne smije na jako sunce.

Voditeljica Karmela Vukov Colić napravila je veliki korak u životu i nakon 40 godina se riješila problema koji ju je mučio godinama.

Naime,  podvrgnula se laserskoj operaciji vida. O zahvatu je obavijestila svoje prijatelje na Facebooku, te podijelila fotografije prije i poslije: 

 "40 godina sam bila k'o sljepić. Ono, ostavim naočale navečer na nekom neuobičajenom mjestu i ujutro moram zvati nekoga da mi ih pronađe. Jer sama ne mogu. Ne vidim. Deseci promijenjenih naočala i okvira, stotine, možda tisuće promijenjenih leća...Ali - funkcioniralo je. Dok prije nekoliko mjeseci nisam skužila da noću teško razlikujem mačje oči rubnika autoceste od stop svjetala automobila ispred sebe. I to je bilo to. Trebalo je nešto poduzeti. Znate, od onih sam ziheraša koji smatraju da jedne oči imamo i da se ne trebamo prema njima olako odnositi. Priznajem, nije mi bila ugodna pomisao da netko po tim mojim (jedinim, ma kakve bile!) očima nešto rezucka." napisala je Karmela i dodala:

"A onda sam razgovarala s prof. Nikicom Gabrićem. I došla u kliniku Svjetlost. Dakle, nikad ništa brže, bezbolnije, ljubaznije i stručnije nisam doživjela! Niti učinkovitije - jer je 40 godina života s dioptrijom većom od -7 i astigmatizmom većim od -2 u dvadesetak minuta odneseno kao čarolijom! Evo dvije fotke dolje: jedna odmah po jučerašnjoj operaciji i druga dan kasnije, dakle danas. Nakon pregleda, došla sam u ured, pišem ovo na računalu i usput gledam Medvednicu u daljini. Ne sjećam se da mi je ikad bila tako oštra, čista i lijepa...Hvala od srca prof. Nikici Gabriću i cijeloj divnoj ekipi klinike Svjetlost!" 

Foto: Facebook/RTL

Kontaktirali smo Karmelu koja nam je još jednom potvrdila da je presretna zbog zahvata, iako baš još ne smije na jako sunce.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Apsalar
Apsalar
18:28 25.07.2019.

Dakle, reklama. Jel plaćen PDV na ovu reklamu?

NN
nn2
18:53 25.07.2019.

mene sa slomljenom kosti doktor nije htio primiti. moram čekati do dr.tjedna. al uzimaju mi za zdrastveno

MA
masterYoda
18:02 25.07.2019.

Ma koji obožavatelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije