Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lavandon za 'CeDePe'

Voditeljica i dva košakaša novi ambasadori humanitarke

humantiarka (1)
Foto: PR Foto
1/7
08.07.2013.
u 13:46

U Bauerfeind poslovnici u Zagrebu poznata voditeljica Mirna Maras, i košarkaši KK Zagreb Tomislav Petrović i Ivan Novačić proglašeni su novim ambasadorima humanitarne akcije.

U Bauerfeind poslovnici u Zagrebu poznata voditeljica Mirna Maras, i košarkaši KK Zagreb Tomislav Petrović i Ivan Novačić proglašeni su novim ambasadorima humanitarne akcije Lavandon za \'CeDePe dom\' i \'Dobra duša Bauerfeinda\'. Mirna, Tomislav i Ivan tako su se pridružili mnogim poznatim osobama iz gospodarskog, sportskog, kulturnog i političkog života koji podržavaju ovu humanitarnu akciju i daju joj svoj značajan doprinos.

Humanitarna akcija Lavandon za \'CeDePe dom\' i \'Dobra duša Bauerfeinda\' pokrenuta je prije četiri mjeseca s ciljem prikupljanja sredstava za novi doma za osobe s cerebralnom i dječjom paralizom. \'Novim domom za osobe s teškim oblicima cerebralne paralize osigurat će se sigurnija budućnost za roditelje koji se brinu o svojim ovisnim članovima te prestanak bojazni - što će biti kada me više ne bude. Za korisnike buduće stambene zajednice to znači neovisniji život u kojem mogu birati s kim će živjeti, na koji način će provoditi vrijeme i ostvarivati svoje želje“, kazao je Dario Karačić, predstavnik CeDePe - Društva osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb.

-Bauerfeind ambasadori prisutni su u svim sferama društvenog života. Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Milan Bandić, Joško Čagalj Jole, Ante Todorić, Davor Bernardić, Mario Maloča, Marko Tomasa, Dario Šarić i Nikola Vujčić naši su suputnici prema jedinstvenom cilju – rješavanju egzistencijalnih problema osoba s cerebralnom paralizom. Zahvaljujemo svima koji podržavaju akciju Lavandon za \'CeDePe dom\' i \'Dobra duša Bauerfeinda\' i pozivamo i druge da se uključe.\', kazao je tom prilikom Frane Milat, nacionalni voditelj ORTOREHA tima i grupe proizvoda za ortopediju i rehabilitaciju Bauerfeind.

>>Mirna i Mario sa sinčićem uživaju na plaži

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije