Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na putu u krapinu

Voditelj "Farme" Davor Dretar Drele sa suprugom pao sa skutera

davor dretar drele
pixsell
19.04.2010.
u 16:12

Supruga je pala na mene, a to joj je bila bolja zaštita od bilo kojega zračnog jastuka – istaknuo je Drele koji je rekao da mu je jedino žao što je pokvario zabavu brojnim motociklistima koji su se zabrinuli zbog njegova pada.

Voditelj “Farme” Davor Dretar Drele doživio je manju prometnu nesreću na odlasku na Glumački festival u Krapini. Popularni je komičar zbog šljunka na cesti izgubio nadzor nad skuterom koji je vozio i sa svojom suprugom “poljubio” cestu.

– Ma, to je bila strašna nesreća, ne bi me čudilo da moj pad bude pušten tijekom poluvremena nogometnih utakmica kad se vrte ostale vratolomije, zbilja spektakularan “let” – kroza smijeh nam je ispričao Drele pojedinosti svoga nesvakidašnjeg pada.

– Iskreno, bez imalo pretjerivanja, zbilja to nije bila nikakva nesreća, nije dolazila hitna pomoć, sve je riješio jedan gemišt kad smo ja i moja supruga došli do cilja. Na sreću, pala je na mene, a to joj je bila bolja zaštita od bilo kojega zračnog jastuka – istaknuo je Drele koji je rekao da mu je jedino žao što je pokvario zabavu brojnim motociklistima koji su se zabrinuli zbog njegova pada.

Komentara 1

Avatar Brumm_Brumm
Brumm_Brumm
18:14 19.04.2010.

Baš me zanima bi li se tako šalio, da je pao sa svojom kćerkicom sa kojom se voza po kvartu bez kaciga i držeći ju ispred sebe. Kad bi ju poklopio , nikakvo salo ju ne bi spasilo ... :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije