Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Vlatka Pokos prva ispala iz showa, a nakon ispadanja obratila se Maji Šuput: 'Nadam se da ću ti ukrasti ovaj posao'

Foto: Nova TV
1/5
14.03.2022.
u 07:20

U duelu su bili s Ivanom Čuljak i Ivanom Jarnecom, a publika je naposljetku odlučila da svoju plesnu avanturu ne nastavljaju Vlatka i Mateo koji su nakon svog izvođenja sambe osvojili 21 bod.

U sinoćnjoj epizodi zabavno-plesnog showa 'Ples sa zvijezdama' tema je bila Fiesta Latina, a tijekom večeri 13 plesnih parova pokazalo je kako im leže latino ritmovi. U drugoj epizodi gledatelji su imali priliku vidjeti i prvo ispadanje u novoj sezoni, a natjecatelji koji su napustili show već u drugoj emisiji bili su bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos i njezin plesni partner Mateo Cvenić.

U duelu su bili s Ivanom Čuljak i Ivanom Jarnecom, a publika je naposljetku odlučila da svoju plesnu avanturu ne nastavljaju Vlatka i Mateo koji su nakon svog izvođenja sambe osvojili 21 bod, bod više nego u prošloj emisiji kada su plesali bečki varcel, a ovog su puta i podigli publiku na noge.

Foto: Nova TV

- Vlatka kraljice, prošli put sam ti rekao da moraš biti opasnija, a bome si to i pokazala. Apsolutno je bilo bolje sada - kazao joj je najstroži član žirija Marko Ciboci

Larisa Lipovac Navojec poručila je Mateu da očito radi dobar posao jer je Vlatka od prošle emisije procvjetala i opustila se. Vidno su uživali i Vlatka i Mateo, publika, a i žiri.

- Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Maja da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao - kazala je Vlatka nakon ispadanja iznenađenoj voditeljici Maji Šuput.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna! A veseli me i reakcija kritičara"

Komentara 19

Avatar zajutrak
zajutrak
07:53 14.03.2022.

A kaj ni "ukrala" takav posao u Kanadi, hvalila se kak joj ide, pa opet došla u mrsku joj RH ???

Avatar MalenaB.
MalenaB.
07:51 14.03.2022.

Žao mi Matea ,čovjek je profesionalac i nije kriv što je dobio plesačicu kojoj ples ne leži ,baš se vidjelo koliki je antitalenat .

HU
Humbleandhonest
08:41 14.03.2022.

Ples joj stvarno ne ide, ali silom je htjela ponovo biti na TV i u javnosti. Čujem da se otimala za mikrofon cijelo vrijeme i htjela pričati pa i pjevati... doza samokritičnisti kod nje ne postoji ni u natruhama. Ali to već odavno znamo. Ona je osoba bez pravog formalnog obrazovanja do svoje 45. (a pitanje je i kakvo je to "veleučilište" kojim se hvalila iz Kanade), a pričala je non-stop o svojim kompetencijama za voditeljski posao... Žalosno je kad netko ne zna gdje mu je mjesto s toliko godina. Nije bila nikakva pjevačica, samozvana voditeljica... Tko god se razumije u standardni hrvatski jezik i fonetiku, zna da je bila slaba u tome (Što je uopće vodila? Gdje je bila stalnozaposlena? Par projekata i priredbica preko veze. Nije postupno učila taj posao i gradila karijeru). Ne znam je li ona, a i produkcija, svjesna da ovi ispod 20 ne znaju tko je ona uopće. Svi mi stariji je, nažalost, najviše znamo po slavnoj bračnoj sponzorskoj epizodi, traženju donjeg veša i varanju muža u garderobi trgovine dok on čeka ispred... zašto se, ženo, stalno želiš sramotiti? Zašto instagramsko pljuvanje po Hrvatskoj, raznim javnim osobama, a onda bi opet htjela biti tu i to još u javnom prostoru biti netko i nešto? Posloži kompas i nađi smisao. Vrijeme ti je za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije