Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Vlatka Pokos plakala pred RTL-ovim kamerama zbog male Lane

Nakon što je Lanina teta Mia Begović zaplakala i na sami spomen svoje male nećakinje na gostovanju u prilogu Mirne Berend u IN Magazinu, suze nije mogla zaustaviti ni Vlatka Pokos gostujući pred kamerama RTL-a.
03. prosinca 2009. u 15:14 7 komentara 114 prikaza
Vlatka Pokos
Foto: RTL

Val optužbi protiv Vlatke Pokos, koji je svojim posljednjim intervjuom pokrenula Dolores Lambaša, doveo je do domino-efekta u trokutu Pokos-Begović-Lambaša. Svaki dan netko nešto demantira ili plače pred očima nacije.

Na komercijalnim televizijama vodi se "bitka" tko je bio bliži maloj Lani, ne vodeći se mišlju koliko svi ti koji se kunu u bezgraničnu ljubav prema maloj djevojčici zapravo štete djetetu, a zatim i sebi.

Nakon što je Lanina teta Mia Begović zaplakala i na sami spomen svoje male nećakinje na gostovanju u prilogu Mirne Berend u IN Magazinu, suze nije mogla zaustaviti ni Vlatka Pokos gostujući pred kamerama RTL-a.

Za Exkluziv je Vlatka ispričala kako je užasnuta napadima bivšeg supruga Josipa Radeljaka i njegove sadašnje djevojke Dolores Lambaše, a posebno su je ogorčile izjave da je zlostavljala malu Lanu Radeljak.

Masoni
U HRVATSKOJ VIŠE OD 10 LOŽA
Bandić zatajio prijam za masone: Ugostio tri masonske lože s područja bivše Jugoslavije
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • crocro:

    Evo samo sam to čekao i kviz pitanje je došlo. A ono glasi: Nastavite niz: Vlatka, Dolores Dikan, Vlatka, Dolores, Dikan, Vlatka, Dolores, ................. Ne znam da li znate odgovor, ali za 2 dana se pitanje može ponoviti, ako ne ... prikaži još! za 2 dana a ono sutra.

  • -obrisani-:

    Ja mislim da su suze posljedica toga da ne može više muzati pare od Dikana a Lana je tek kolateralna šteta u ovome cirkusu..

  • zleki:

    Vlatka, prestani plakati, vrijeme je da se uozbiljiš. Ne nasjedaj na podvale. Neka Dikan a sada i brižna teta a bogami i sestrična nastave u ovom tonu pa će im sud oduzeti dijete. Treba ih biti sram. Oni su ti ... prikaži još! koji odlaze i vode dijete na Enin grob. Ne mislim da si profitirala s tim brakom ni u kom smislu, da pače.