Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dikanove cure i dalje ratuju preko medija

Vlatka Pokos plakala pred RTL-ovim kamerama zbog male Lane

Vlatka Pokos
RTL
03.12.2009.
u 15:14

Nakon što je Lanina teta Mia Begović zaplakala i na sami spomen svoje male nećakinje na gostovanju u prilogu Mirne Berend u IN Magazinu, suze nije mogla zaustaviti ni Vlatka Pokos gostujući pred kamerama RTL-a.

Val optužbi protiv Vlatke Pokos, koji je svojim posljednjim intervjuom pokrenula Dolores Lambaša, doveo je do domino-efekta u trokutu Pokos-Begović-Lambaša. Svaki dan netko nešto demantira ili plače pred očima nacije.

Na komercijalnim televizijama vodi se "bitka" tko je bio bliži maloj Lani, ne vodeći se mišlju koliko svi ti koji se kunu u bezgraničnu ljubav prema maloj djevojčici zapravo štete djetetu, a zatim i sebi.

Nakon što je Lanina teta Mia Begović zaplakala i na sami spomen svoje male nećakinje na gostovanju u prilogu Mirne Berend u IN Magazinu, suze nije mogla zaustaviti ni Vlatka Pokos gostujući pred kamerama RTL-a.

Za Exkluziv je Vlatka ispričala kako je užasnuta napadima bivšeg supruga Josipa Radeljaka i njegove sadašnje djevojke Dolores Lambaše, a posebno su je ogorčile izjave da je zlostavljala malu Lanu Radeljak.

Komentara 7

CR
crocro
15:46 03.12.2009.

Evo samo sam to čekao i kviz pitanje je došlo. A ono glasi: Nastavite niz: Vlatka, Dolores Dikan, Vlatka, Dolores, Dikan, Vlatka, Dolores, ................. Ne znam da li znate odgovor, ali za 2 dana se pitanje može ponoviti, ako ne za 2 dana a ono sutra.

OB
-obrisani-
22:20 03.12.2009.

Ja mislim da su suze posljedica toga da ne može više muzati pare od Dikana a Lana je tek kolateralna šteta u ovome cirkusu..

ZL
zleki
16:57 03.12.2009.

Vlatka, prestani plakati, vrijeme je da se uozbiljiš. Ne nasjedaj na podvale. Neka Dikan a sada i brižna teta a bogami i sestrična nastave u ovom tonu pa će im sud oduzeti dijete. Treba ih biti sram. Oni su ti koji odlaze i vode dijete na Enin grob. Ne mislim da si profitirala s tim brakom ni u kom smislu, da pače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije