Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasljednik

Vlado Šola svoga tromjesečnog sina Maxa uspavljuje pjevajući mu

Vlado Sola
Luka Klun/Pixsell
11.03.2010.
u 09:29

Zahvaljujući medicinski potpomognutoj oplodnji, Vlado i Nataša su prije tri mjeseca dobili sina Maxa. Malenog je na početku kupao Vlado i tek nedavno su njegova supruga i kći Luka preuzele tu brigu na sebe.

Prije tri mjeseca život Vlade Šole, bivšeg vratara naše rukometne reprezentacije, supruge Nataše i njihove kćeri Luke preokrenuo se naglavačke. A sve zahvaljujući malenom Maxu kojeg su čekali godinama.

- Tko zna bismo li dočekali Maxa da nije bilo medicinski potpomognute oplodnje. Bio je jako sićušan kad se rodio, malo veći od moje šake - dug 49 centimetara i težak tri kilograma - radosno se u razgovoru za časopis Gloriju Vlado prisjetio prvih trenutaka s Maxom.

Maleni je bio toliko sitan da se Nataša u početku nije usudila kupati ga jer je bila u strahu kako će joj iskliznuti iz ruku, pa je tu obvezu sa zadovoljstvom preuzeo Vlado. Nakon poroda carskim rezom Nataši je od velike pomoći bila mama Nevenka, koja je Maxa uspavljivala pjevajući mu dok je tata bio na Europskom rukometnom prvenstvu. Sada ga svojim glasom uspavljuje tata Vlado. Iz naručja Maxa ne ispušta ni njegova 15-godišnja sestra Luka, koja pohađa drugi razred 16. gimnazije u Zagrebu.

- Nakon svega što sam prošla, umjetne oplodnje koja mi je ponovno donijela radost roditeljstva, teško mi je vjerovati da postoje ljudi koji drugima uskraćuju pravo na to - kaže Nataša koja će se kada Max napuni godinu dana vratiti na posao u zagrebački Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije